2-EZ

Contactgegevens 2-EZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2-EZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

2-EZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 16; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52317170 (+32-52317170) 52317170 (+32-52317170)

Fax (fax): +32 (59) 381-52-73 +32 (59) 381-52-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2-EZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2-EZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2-EZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2-EZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2-EZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2-EZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2-EZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2-EZ
Products information 2-EZ

BTW identificatienummer (tax): BE07765380859
Ondernemingsnummer: 1323822021
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Périphériques,Ordinateurs.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2-EZ
(Get full report from official database of BE for 2-EZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2-EZ
Addition kinds of activities for 2-EZ

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
355604. Drankmachines | Beverage machinery
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij 2-EZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2-EZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2-EZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2-EZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van 2-EZ in sociale netwerken
Look for responds of 2-EZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2-EZ. Laat een reactie achter voor 2-EZ. 2-EZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2-EZ. Leave a respond for 2-EZ. 2-EZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2-EZ op de google maps. Adres en contacten 2-EZ
Location of 2-EZ on the google maps. Address and contacts of 2-EZ

Andere gerelateerde bedrijven als come 2-EZ 2-EZ: Amicale Spadoise de Pétanque | GARAGE TEMSE | BRUGMANS EMILE | H.P.A.-DEP.ONDERWIJS | HILDE DE RAEVE

Other related companies as 2-EZ: Amicale Spadoise de Pétanque | GARAGE TEMSE | BRUGMANS EMILE | H.P.A.-DEP.ONDERWIJS | HILDE DE RAEVE

2-EZ is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2-EZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07765380859. Het bedrijf 2-EZ bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 16; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Périphériques,Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van 2-EZ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2-EZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2-EZ, openstaande posities, locatie van 2-EZ op de kaart.

2-EZ is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2-EZ, company assigned to the tax number BE07765380859. The company 2-EZ is located at the address: KASTEELSTRAAT 16; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Périphériques,Ordinateurs..
The main activity of 2-EZ is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 2-EZ is not available. You also can look at reviews of 2-EZ, open positions, location of 2-EZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2-EZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2-EZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2-EZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2-EZ, employees, financial statistics.