deFilharmonie

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • deFilharmonie
Private companiesTobacco Products • deFilharmonie

Contactgegevens deFilharmonie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data deFilharmonie: address, phone, fax, email, website, opening hours

deFilharmonie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Braziliestraat 15; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 213 54 20; 2135405; 21036 (+32-03 213 54 20; 2135405; 21036) 03 213 54 20; 2135405; 21036 (+32-03 213 54 20; 2135405; 21036)

Fax (fax): 03 213 54 00 (+32-03 213 54 00) 03 213 54 00 (+32-03 213 54 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) deFilharmonie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "deFilharmonie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "deFilharmonie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van deFilharmonie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen deFilharmonie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of deFilharmonie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees deFilharmonie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti deFilharmonie
Products information deFilharmonie

BTW identificatienummer (tax): BE03465881347
Ondernemingsnummer: 1183746337
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in deFilharmonie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orchestras

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor deFilharmonie
(Get full report from official database of BE for deFilharmonie)

Aanvulling soorten activiteiten voor deFilharmonie
Addition kinds of activities for deFilharmonie

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
39440307. Checkers en checkerboards | Checkers and checkerboards
65120204. Winkelcentrum, gemeenschap (100.000-300.000 m²) | Shopping center, community (100,000-300,000 sq ft)

Werken bij deFilharmonie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in deFilharmonie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor deFilharmonie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for deFilharmonie. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van deFilharmonie in sociale netwerken
Look for responds of deFilharmonie in social networks

Lees alle opmerkingen voor deFilharmonie. Laat een reactie achter voor deFilharmonie. deFilharmonie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for deFilharmonie. Leave a respond for deFilharmonie. deFilharmonie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie deFilharmonie op de google maps. Adres en contacten deFilharmonie
Location of deFilharmonie on the google maps. Address and contacts of deFilharmonie

Andere gerelateerde bedrijven als come deFilharmonie deFilharmonie: BOULANGERIE D.M.G. | YINTI | Trendy's | SCORNEAUX | L?ON GERARDY

Other related companies as deFilharmonie: BOULANGERIE D.M.G. | YINTI | Trendy's | SCORNEAUX | L?ON GERARDY

deFilharmonie is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is deFilharmonie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03465881347. Het bedrijf deFilharmonie bevindt zich op het adres: Braziliestraat 15; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Orchestras. Producten gemaakt in deFilharmonie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van deFilharmonie is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van deFilharmonie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van deFilharmonie, openstaande posities, locatie van deFilharmonie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

deFilharmonie is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is deFilharmonie, company assigned to the tax number BE03465881347. The company deFilharmonie is located at the address: Braziliestraat 15; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Orchestras. Products created in deFilharmonie were not found.
The main activity of deFilharmonie is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of deFilharmonie is not available. You also can look at reviews of deFilharmonie, open positions, location of deFilharmonie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over deFilharmonie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf deFilharmonie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about deFilharmonie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company deFilharmonie, employees, financial statistics.