Collegians'Band

Contactgegevens Collegians'Band: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collegians'Band: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collegians'Band

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Raymond Luycx 41; 1480; Tubize, België

Telefoon (phone): 02 355 71 98; 0475 65 31 74 (+32-02 355 71 98; 0475 65 31 74) 02 355 71 98; 0475 65 31 74 (+32-02 355 71 98; 0475 65 31 74)

Fax (fax): 02 355 71 98 (+32-02 355 71 98) 02 355 71 98 (+32-02 355 71 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collegians'Band: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collegians'Band"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collegians'Band"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collegians'Band, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collegians'Band. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collegians'Band, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collegians'Band. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collegians'Band
Products information Collegians'Band

BTW identificatienummer (tax): BE08283660888
Ondernemingsnummer: 3396667480
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Events (Organisation of)

Product categorie (product category): Orchestras

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collegians'Band
(Get full report from official database of BE for Collegians'Band)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collegians'Band
Addition kinds of activities for Collegians'Band

209901. stropen | Syrups
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
27540503. Periodieken: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Periodicals: gravure printing, not published on site
44249901. Coastwise transport, vracht | Coastwise transportation, freight
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
76220101. Reparatie van radioapparatuur voor vliegtuigen | Aircraft radio equipment repair

Werken bij Collegians'Band: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collegians'Band: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collegians'Band. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collegians'Band. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van Collegians'Band in sociale netwerken
Look for responds of Collegians'Band in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collegians'Band. Laat een reactie achter voor Collegians'Band. Collegians'Band bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collegians'Band. Leave a respond for Collegians'Band. Collegians'Band on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collegians'Band op de google maps. Adres en contacten Collegians'Band
Location of Collegians'Band on the google maps. Address and contacts of Collegians'Band

Andere gerelateerde bedrijven als come Collegians'Band Collegians'Band: Lannoy J | GARAGE DAEWOO | Noteboom NV | Van Bael Bob | M.T.C.S.

Other related companies as Collegians'Band: Lannoy J | GARAGE DAEWOO | Noteboom NV | Van Bael Bob | M.T.C.S.

Collegians'Band is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collegians'Band, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283660888. Het bedrijf Collegians'Band bevindt zich op het adres: Rue Raymond Luycx 41; 1480; Tubize. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Orchestras. Lijst met producten zijn Events (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Collegians'Band is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collegians'Band is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collegians'Band, openstaande posities, locatie van Collegians'Band op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collegians'Band is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collegians'Band, company assigned to the tax number BE08283660888. The company Collegians'Band is located at the address: Rue Raymond Luycx 41; 1480; Tubize. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Orchestras. List of products are Events (Organisation of).
The main activity of Collegians'Band is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Collegians'Band is not available. You also can look at reviews of Collegians'Band, open positions, location of Collegians'Band on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collegians'Band, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collegians'Band, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collegians'Band, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collegians'Band, employees, financial statistics.