Brussels Big Band

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Brussels Big Band
Private companiesWater Transportation • Brussels Big Band

Contactgegevens Brussels Big Band: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brussels Big Band: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brussels Big Band

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fran?ois Vervloet 169; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 376 15 07 (+32-02 376 15 07) 02 376 15 07 (+32-02 376 15 07)

Fax (fax): +32 (84) 895-17-46 +32 (84) 895-17-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brussels Big Band: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brussels Big Band"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brussels Big Band"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brussels Big Band, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brussels Big Band. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brussels Big Band, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brussels Big Band. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brussels Big Band
Products information Brussels Big Band

BTW identificatienummer (tax): BE03767456054
Ondernemingsnummer: 3377166748
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Brussels Big Band zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orchestras

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brussels Big Band
(Get full report from official database of BE for Brussels Big Band)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brussels Big Band
Addition kinds of activities for Brussels Big Band

28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
28690313. Polyhydrische alcoholesters, aminos, enz. | Polyhydric alcohol esters, aminos, etc.
37699906. Ruimte capsules | Space capsules
50840903. Compressoren, behalve airconditioning | Compressors, except air conditioning
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij Brussels Big Band: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brussels Big Band: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brussels Big Band. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brussels Big Band. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

Zoek naar antwoorden van Brussels Big Band in sociale netwerken
Look for responds of Brussels Big Band in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brussels Big Band. Laat een reactie achter voor Brussels Big Band. Brussels Big Band bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brussels Big Band. Leave a respond for Brussels Big Band. Brussels Big Band on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brussels Big Band op de google maps. Adres en contacten Brussels Big Band
Location of Brussels Big Band on the google maps. Address and contacts of Brussels Big Band

Andere gerelateerde bedrijven als come Brussels Big Band Brussels Big Band: Wrangler Benelux | ROLLAND FLORENCE | ELEGANT MODE NV | Gahide Delphine | Fenics

Other related companies as Brussels Big Band: Wrangler Benelux | ROLLAND FLORENCE | ELEGANT MODE NV | Gahide Delphine | Fenics

Brussels Big Band is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brussels Big Band, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03767456054. Het bedrijf Brussels Big Band bevindt zich op het adres: Rue Fran?ois Vervloet 169; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Orchestras. Producten gemaakt in Brussels Big Band zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brussels Big Band is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brussels Big Band is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brussels Big Band, openstaande posities, locatie van Brussels Big Band op de kaart.

Brussels Big Band is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brussels Big Band, company assigned to the tax number BE03767456054. The company Brussels Big Band is located at the address: Rue Fran?ois Vervloet 169; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Orchestras. Products created in Brussels Big Band were not found.
The main activity of Brussels Big Band is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brussels Big Band is not available. You also can look at reviews of Brussels Big Band, open positions, location of Brussels Big Band on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brussels Big Band, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brussels Big Band, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brussels Big Band, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brussels Big Band, employees, financial statistics.