DIENST MAATSCHAPP. WERK

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DIENST MAATSCHAPP. WERK
Private companiesMiscellaneous Repair Services • DIENST MAATSCHAPP. WERK

Contactgegevens DIENST MAATSCHAPP. WERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST MAATSCHAPP. WERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST MAATSCHAPP. WERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOLET DE BRAUWERESTRAAT 19; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22408500 (+32-22408500) 22408500 (+32-22408500)

Fax (fax): +32 (10) 957-42-64 +32 (10) 957-42-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST MAATSCHAPP. WERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST MAATSCHAPP. WERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST MAATSCHAPP. WERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST MAATSCHAPP. WERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST MAATSCHAPP. WERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST MAATSCHAPP. WERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST MAATSCHAPP. WERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST MAATSCHAPP. WERK
Products information DIENST MAATSCHAPP. WERK

BTW identificatienummer (tax): BE03412048339
Ondernemingsnummer: 6152862548
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DIENST MAATSCHAPP. WERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opvangtehuizen and vluchthuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST MAATSCHAPP. WERK
(Get full report from official database of BE for DIENST MAATSCHAPP. WERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST MAATSCHAPP. WERK
Addition kinds of activities for DIENST MAATSCHAPP. WERK

267499. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
01610403. Broccoli boerderij | Broccoli farm
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
38220501. Elektrische warmteverdelingscontroles, modulerende controles | Electric heat proportioning controls, modulating controls

Werken bij DIENST MAATSCHAPP. WERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST MAATSCHAPP. WERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST MAATSCHAPP. WERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van DIENST MAATSCHAPP. WERK in sociale netwerken
Look for responds of DIENST MAATSCHAPP. WERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. Laat een reactie achter voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. DIENST MAATSCHAPP. WERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST MAATSCHAPP. WERK. Leave a respond for DIENST MAATSCHAPP. WERK. DIENST MAATSCHAPP. WERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST MAATSCHAPP. WERK op de google maps. Adres en contacten DIENST MAATSCHAPP. WERK
Location of DIENST MAATSCHAPP. WERK on the google maps. Address and contacts of DIENST MAATSCHAPP. WERK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST MAATSCHAPP. WERK DIENST MAATSCHAPP. WERK: J. Home | WIBRA | WAREGEM GOLF CLUB | P. NEIJENS | SECURITY PREVENTION INTERNAT.

Other related companies as DIENST MAATSCHAPP. WERK: J. Home | WIBRA | WAREGEM GOLF CLUB | P. NEIJENS | SECURITY PREVENTION INTERNAT.

DIENST MAATSCHAPP. WERK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST MAATSCHAPP. WERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03412048339. Het bedrijf DIENST MAATSCHAPP. WERK bevindt zich op het adres: NOLET DE BRAUWERESTRAAT 19; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Producten gemaakt in DIENST MAATSCHAPP. WERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST MAATSCHAPP. WERK is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST MAATSCHAPP. WERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST MAATSCHAPP. WERK, openstaande posities, locatie van DIENST MAATSCHAPP. WERK op de kaart.

DIENST MAATSCHAPP. WERK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST MAATSCHAPP. WERK, company assigned to the tax number BE03412048339. The company DIENST MAATSCHAPP. WERK is located at the address: NOLET DE BRAUWERESTRAAT 19; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Products created in DIENST MAATSCHAPP. WERK were not found.
The main activity of DIENST MAATSCHAPP. WERK is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST MAATSCHAPP. WERK is not available. You also can look at reviews of DIENST MAATSCHAPP. WERK, open positions, location of DIENST MAATSCHAPP. WERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST MAATSCHAPP. WERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST MAATSCHAPP. WERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST MAATSCHAPP. WERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST MAATSCHAPP. WERK, employees, financial statistics.