DIENST MAATSCHAPP. WERK

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DIENST MAATSCHAPP. WERK
Private companiesReal Estate • DIENST MAATSCHAPP. WERK

Contactgegevens DIENST MAATSCHAPP. WERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST MAATSCHAPP. WERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST MAATSCHAPP. WERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE COLFMACKERSTRAAT 11; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93649852 (+32-93649852) 93649852 (+32-93649852)

Fax (fax): +32 (3) 812-42-29 +32 (3) 812-42-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST MAATSCHAPP. WERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST MAATSCHAPP. WERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST MAATSCHAPP. WERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST MAATSCHAPP. WERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST MAATSCHAPP. WERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST MAATSCHAPP. WERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST MAATSCHAPP. WERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST MAATSCHAPP. WERK
Products information DIENST MAATSCHAPP. WERK

BTW identificatienummer (tax): BE07493743896
Ondernemingsnummer: 3208801269
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DIENST MAATSCHAPP. WERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opvangtehuizen and vluchthuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST MAATSCHAPP. WERK
(Get full report from official database of BE for DIENST MAATSCHAPP. WERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST MAATSCHAPP. WERK
Addition kinds of activities for DIENST MAATSCHAPP. WERK

245201. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
20640103. Fruit, chocolade bedekt (behalve data) | Fruit, chocolate covered (except dates)
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
39991001. Gokautomaten | Slot machines
51991002. Posters | Posters
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital

Werken bij DIENST MAATSCHAPP. WERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST MAATSCHAPP. WERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST MAATSCHAPP. WERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

Zoek naar antwoorden van DIENST MAATSCHAPP. WERK in sociale netwerken
Look for responds of DIENST MAATSCHAPP. WERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. Laat een reactie achter voor DIENST MAATSCHAPP. WERK. DIENST MAATSCHAPP. WERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST MAATSCHAPP. WERK. Leave a respond for DIENST MAATSCHAPP. WERK. DIENST MAATSCHAPP. WERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST MAATSCHAPP. WERK op de google maps. Adres en contacten DIENST MAATSCHAPP. WERK
Location of DIENST MAATSCHAPP. WERK on the google maps. Address and contacts of DIENST MAATSCHAPP. WERK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST MAATSCHAPP. WERK DIENST MAATSCHAPP. WERK: BUSHIDO KWAI AALTER | AABS CABLING SYSTEMS | VAN ROY | Cogeser SPRL | Devroe Instruments NV

Other related companies as DIENST MAATSCHAPP. WERK: BUSHIDO KWAI AALTER | AABS CABLING SYSTEMS | VAN ROY | Cogeser SPRL | Devroe Instruments NV

DIENST MAATSCHAPP. WERK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST MAATSCHAPP. WERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07493743896. Het bedrijf DIENST MAATSCHAPP. WERK bevindt zich op het adres: DE COLFMACKERSTRAAT 11; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Producten gemaakt in DIENST MAATSCHAPP. WERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST MAATSCHAPP. WERK is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST MAATSCHAPP. WERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST MAATSCHAPP. WERK, openstaande posities, locatie van DIENST MAATSCHAPP. WERK op de kaart.

DIENST MAATSCHAPP. WERK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST MAATSCHAPP. WERK, company assigned to the tax number BE07493743896. The company DIENST MAATSCHAPP. WERK is located at the address: DE COLFMACKERSTRAAT 11; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Products created in DIENST MAATSCHAPP. WERK were not found.
The main activity of DIENST MAATSCHAPP. WERK is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST MAATSCHAPP. WERK is not available. You also can look at reviews of DIENST MAATSCHAPP. WERK, open positions, location of DIENST MAATSCHAPP. WERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST MAATSCHAPP. WERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST MAATSCHAPP. WERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST MAATSCHAPP. WERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST MAATSCHAPP. WERK, employees, financial statistics.