CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Contactgegevens CENTRE DE SERVICE SOCIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE SERVICE SOCIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DES ARCHERS 54; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67893683 (+32-67893683) 67893683 (+32-67893683)

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE SERVICE SOCIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE SERVICE SOCIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE SERVICE SOCIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE SERVICE SOCIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE SERVICE SOCIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Products information CENTRE DE SERVICE SOCIAL

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CENTRE DE SERVICE SOCIAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opvangtehuizen and vluchthuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE SERVICE SOCIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Addition kinds of activities for CENTRE DE SERVICE SOCIAL

615999. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij CENTRE DE SERVICE SOCIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE SERVICE SOCIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE SERVICE SOCIAL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE SERVICE SOCIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Laat een reactie achter voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL. CENTRE DE SERVICE SOCIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Leave a respond for CENTRE DE SERVICE SOCIAL. CENTRE DE SERVICE SOCIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE SERVICE SOCIAL op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Location of CENTRE DE SERVICE SOCIAL on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE SERVICE SOCIAL CENTRE DE SERVICE SOCIAL: Legrand J | BOUCHERIE MALOU | 101 Pattes (Les) | LAURENCE BERTULOT | JEEP-CHRYSLER BOB'S

Other related companies as CENTRE DE SERVICE SOCIAL: Legrand J | BOUCHERIE MALOU | 101 Pattes (Les) | LAURENCE BERTULOT | JEEP-CHRYSLER BOB'S

CENTRE DE SERVICE SOCIAL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE SERVICE SOCIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf CENTRE DE SERVICE SOCIAL bevindt zich op het adres: BOULEVARD DES ARCHERS 54; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Producten gemaakt in CENTRE DE SERVICE SOCIAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE SERVICE SOCIAL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE SERVICE SOCIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE SERVICE SOCIAL, openstaande posities, locatie van CENTRE DE SERVICE SOCIAL op de kaart.

CENTRE DE SERVICE SOCIAL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE SERVICE SOCIAL, company assigned to the tax number BE01347717285. The company CENTRE DE SERVICE SOCIAL is located at the address: BOULEVARD DES ARCHERS 54; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Products created in CENTRE DE SERVICE SOCIAL were not found.
The main activity of CENTRE DE SERVICE SOCIAL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE SERVICE SOCIAL is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE SERVICE SOCIAL, open positions, location of CENTRE DE SERVICE SOCIAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE SERVICE SOCIAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE SERVICE SOCIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE SERVICE SOCIAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE SERVICE SOCIAL, employees, financial statistics.