CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Private companiesInsurance Carriers • CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Contactgegevens CENTRE DE SERVICE SOCIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE SERVICE SOCIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES COMBATTANTS 20; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82223676 (+32-82223676) 82223676 (+32-82223676)

Fax (fax): +32 (12) 796-18-90 +32 (12) 796-18-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE SERVICE SOCIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE SERVICE SOCIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE SERVICE SOCIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE SERVICE SOCIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE SERVICE SOCIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Products information CENTRE DE SERVICE SOCIAL

BTW identificatienummer (tax): BE05899627685
Ondernemingsnummer: 6171813964
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CENTRE DE SERVICE SOCIAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opvangtehuizen and vluchthuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE SERVICE SOCIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Addition kinds of activities for CENTRE DE SERVICE SOCIAL

2721. periodieken | Periodicals
367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
86610108. Christelijke gereformeerde kerk | Christian reformed church

Werken bij CENTRE DE SERVICE SOCIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE SERVICE SOCIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE SERVICE SOCIAL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE SERVICE SOCIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Laat een reactie achter voor CENTRE DE SERVICE SOCIAL. CENTRE DE SERVICE SOCIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE SERVICE SOCIAL. Leave a respond for CENTRE DE SERVICE SOCIAL. CENTRE DE SERVICE SOCIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE SERVICE SOCIAL op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE SERVICE SOCIAL
Location of CENTRE DE SERVICE SOCIAL on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE SERVICE SOCIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE SERVICE SOCIAL CENTRE DE SERVICE SOCIAL: VLOERHANDEL HUYS | DAEMS BVBA | Elrhode R | ERIC DESCLEE | Beline bvba

Other related companies as CENTRE DE SERVICE SOCIAL: VLOERHANDEL HUYS | DAEMS BVBA | Elrhode R | ERIC DESCLEE | Beline bvba

CENTRE DE SERVICE SOCIAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE SERVICE SOCIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05899627685. Het bedrijf CENTRE DE SERVICE SOCIAL bevindt zich op het adres: AVENUE DES COMBATTANTS 20; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Producten gemaakt in CENTRE DE SERVICE SOCIAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE SERVICE SOCIAL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE SERVICE SOCIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE SERVICE SOCIAL, openstaande posities, locatie van CENTRE DE SERVICE SOCIAL op de kaart.

CENTRE DE SERVICE SOCIAL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE SERVICE SOCIAL, company assigned to the tax number BE05899627685. The company CENTRE DE SERVICE SOCIAL is located at the address: AVENUE DES COMBATTANTS 20; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opvangtehuizen and vluchthuizen. Products created in CENTRE DE SERVICE SOCIAL were not found.
The main activity of CENTRE DE SERVICE SOCIAL is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE SERVICE SOCIAL is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE SERVICE SOCIAL, open positions, location of CENTRE DE SERVICE SOCIAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE SERVICE SOCIAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE SERVICE SOCIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE SERVICE SOCIAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE SERVICE SOCIAL, employees, financial statistics.