OPTIEK VAN NESTE

Contactgegevens OPTIEK VAN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK VAN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK VAN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 38-42; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51241535 (+32-51241535) 51241535 (+32-51241535)

Fax (fax): +32 (69) 939-81-39 +32 (69) 939-81-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK VAN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK VAN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK VAN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK VAN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK VAN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK VAN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK VAN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK VAN NESTE
Products information OPTIEK VAN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE02270843505
Ondernemingsnummer: 5008361816
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Jumelles,Lunettes de Soleil,Montures de Marque,Tests des Yeux,Télescopes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes,Lentilles de Contact.

Product categorie (product category): Opticiens. Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK VAN NESTE
(Get full report from official database of BE for OPTIEK VAN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK VAN NESTE
Addition kinds of activities for OPTIEK VAN NESTE

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
36710000. Electron buizen | Electron tubes
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
38410202. Bloeddrukapparaat | Blood pressure apparatus
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij OPTIEK VAN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK VAN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK VAN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK VAN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK VAN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK VAN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK VAN NESTE. Laat een reactie achter voor OPTIEK VAN NESTE. OPTIEK VAN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK VAN NESTE. Leave a respond for OPTIEK VAN NESTE. OPTIEK VAN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK VAN NESTE op de google maps. Adres en contacten OPTIEK VAN NESTE
Location of OPTIEK VAN NESTE on the google maps. Address and contacts of OPTIEK VAN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK VAN NESTE OPTIEK VAN NESTE: GB Webdesign.be | ACTEBIS | Vigne au Verre (de la) | KRISS | RIK GELAUDE

Other related companies as OPTIEK VAN NESTE: GB Webdesign.be | ACTEBIS | Vigne au Verre (de la) | KRISS | RIK GELAUDE

OPTIEK VAN NESTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK VAN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02270843505. Het bedrijf OPTIEK VAN NESTE bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 38-42; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Opticiens. Lijst met producten zijn Produits & Services: Jumelles,Lunettes de Soleil,Montures de Marque,Tests des Yeux,Télescopes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes,Lentilles de Contact..
De hoofdactiviteit van OPTIEK VAN NESTE is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK VAN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK VAN NESTE, openstaande posities, locatie van OPTIEK VAN NESTE op de kaart.

OPTIEK VAN NESTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK VAN NESTE, company assigned to the tax number BE02270843505. The company OPTIEK VAN NESTE is located at the address: IEPERSTRAAT 38-42; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Opticiens. List of products are Produits & Services: Jumelles,Lunettes de Soleil,Montures de Marque,Tests des Yeux,Télescopes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes,Lentilles de Contact..
The main activity of OPTIEK VAN NESTE is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK VAN NESTE is not available. You also can look at reviews of OPTIEK VAN NESTE, open positions, location of OPTIEK VAN NESTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK VAN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK VAN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK VAN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK VAN NESTE, employees, financial statistics.