GB Webdesign.be

Contactgegevens GB Webdesign.be: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GB Webdesign.be: address, phone, fax, email, website, opening hours

GB Webdesign.be

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achterweg 100; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 41 59 71 (+32-053 41 59 71) 053 41 59 71 (+32-053 41 59 71)

Fax (fax): +32 (67) 450-96-81 +32 (67) 450-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GB Webdesign.be: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GB Webdesign.be"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GB Webdesign.be"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GB Webdesign.be, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GB Webdesign.be. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GB Webdesign.be, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GB Webdesign.be. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GB Webdesign.be
Products information GB Webdesign.be

BTW identificatienummer (tax): BE01210662841
Ondernemingsnummer: 8461364746
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in GB Webdesign.be zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GB Webdesign.be
(Get full report from official database of BE for GB Webdesign.be)

Aanvulling soorten activiteiten voor GB Webdesign.be
Addition kinds of activities for GB Webdesign.be

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
519802. Vernis | Varnishes
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
28190303. Aluminiumsulfaat | Aluminum sulfate
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet

Werken bij GB Webdesign.be: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GB Webdesign.be: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GB Webdesign.be. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GB Webdesign.be. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van GB Webdesign.be in sociale netwerken
Look for responds of GB Webdesign.be in social networks

Lees alle opmerkingen voor GB Webdesign.be. Laat een reactie achter voor GB Webdesign.be. GB Webdesign.be bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GB Webdesign.be. Leave a respond for GB Webdesign.be. GB Webdesign.be on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GB Webdesign.be op de google maps. Adres en contacten GB Webdesign.be
Location of GB Webdesign.be on the google maps. Address and contacts of GB Webdesign.be

Andere gerelateerde bedrijven als come GB Webdesign.be GB Webdesign.be: GB PARTNER | Ronny Kappersteam | Ruitersweelde NV | Gobert P | MUTUALIT? LIBRE 503

Other related companies as GB Webdesign.be: GB PARTNER | Ronny Kappersteam | Ruitersweelde NV | Gobert P | MUTUALIT? LIBRE 503

GB Webdesign.be is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GB Webdesign.be, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01210662841. Het bedrijf GB Webdesign.be bevindt zich op het adres: Achterweg 100; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in GB Webdesign.be zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GB Webdesign.be is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GB Webdesign.be is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GB Webdesign.be, openstaande posities, locatie van GB Webdesign.be op de kaart.

GB Webdesign.be is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GB Webdesign.be, company assigned to the tax number BE01210662841. The company GB Webdesign.be is located at the address: Achterweg 100; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in GB Webdesign.be were not found.
The main activity of GB Webdesign.be is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GB Webdesign.be is not available. You also can look at reviews of GB Webdesign.be, open positions, location of GB Webdesign.be on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GB Webdesign.be, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GB Webdesign.be, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GB Webdesign.be, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GB Webdesign.be, employees, financial statistics.