HUIS STESSENS

Contactgegevens HUIS STESSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS STESSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS STESSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSTRAAT 298; 1702; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24666050 (+32-24666050) 24666050 (+32-24666050)

Fax (fax): +32 (9) 525-64-42 +32 (9) 525-64-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS STESSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS STESSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS STESSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS STESSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS STESSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS STESSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS STESSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS STESSENS
Products information HUIS STESSENS

BTW identificatienummer (tax): BE08195770263
Ondernemingsnummer: 8019714355
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Orfèvrerie en Or,Orfèvrerie en Argent.. Services: Horloges,Montres.

Product categorie (product category): Opticiens. Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges,montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS STESSENS
(Get full report from official database of BE for HUIS STESSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS STESSENS
Addition kinds of activities for HUIS STESSENS

513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
28359904. Elektrolyt diagnostische middelen | Electrolyte diagnostic agents
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
51370200. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij HUIS STESSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS STESSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS STESSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS STESSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van HUIS STESSENS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS STESSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS STESSENS. Laat een reactie achter voor HUIS STESSENS. HUIS STESSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS STESSENS. Leave a respond for HUIS STESSENS. HUIS STESSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS STESSENS op de google maps. Adres en contacten HUIS STESSENS
Location of HUIS STESSENS on the google maps. Address and contacts of HUIS STESSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS STESSENS HUIS STESSENS: SELECT VENDING SPRL | FRITUUR HEUVELHOF 1 | D?EN FACE | OPTIKON | R.C.S. VERVI?TOIS

Other related companies as HUIS STESSENS: SELECT VENDING SPRL | FRITUUR HEUVELHOF 1 | D?EN FACE | OPTIKON | R.C.S. VERVI?TOIS

HUIS STESSENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS STESSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08195770263. Het bedrijf HUIS STESSENS bevindt zich op het adres: BRUSSELSTRAAT 298; 1702; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges,montres and bijoux. Lijst met producten zijn Produits: Orfèvrerie en Or,Orfèvrerie en Argent.. Services: Horloges,Montres..
De hoofdactiviteit van HUIS STESSENS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS STESSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS STESSENS, openstaande posities, locatie van HUIS STESSENS op de kaart.

HUIS STESSENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS STESSENS, company assigned to the tax number BE08195770263. The company HUIS STESSENS is located at the address: BRUSSELSTRAAT 298; 1702; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges,montres and bijoux. List of products are Produits: Orfèvrerie en Or,Orfèvrerie en Argent.. Services: Horloges,Montres..
The main activity of HUIS STESSENS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS STESSENS is not available. You also can look at reviews of HUIS STESSENS, open positions, location of HUIS STESSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS STESSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS STESSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS STESSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS STESSENS, employees, financial statistics.