VAN HOPPLYNUS

Contactgegevens VAN HOPPLYNUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOPPLYNUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOPPLYNUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSSTRAAT 101; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22140950 (+32-22140950) 22140950 (+32-22140950)

Fax (fax): +32 (12) 947-31-23 +32 (12) 947-31-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOPPLYNUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOPPLYNUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOPPLYNUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOPPLYNUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOPPLYNUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOPPLYNUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOPPLYNUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOPPLYNUS
Products information VAN HOPPLYNUS

BTW identificatienummer (tax): BE06610168457
Ondernemingsnummer: 2069244384
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VAN HOPPLYNUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOPPLYNUS
(Get full report from official database of BE for VAN HOPPLYNUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOPPLYNUS
Addition kinds of activities for VAN HOPPLYNUS

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
20350103. Mayonaise | Mayonnaise
28330200. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
70110202. Toeristische kampen, hutten, huisjes en rechtbanken | Tourist camps, cabins, cottages, and courts
79299902. Actrice | Actress

Werken bij VAN HOPPLYNUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOPPLYNUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOPPLYNUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOPPLYNUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van VAN HOPPLYNUS in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOPPLYNUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOPPLYNUS. Laat een reactie achter voor VAN HOPPLYNUS. VAN HOPPLYNUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOPPLYNUS. Leave a respond for VAN HOPPLYNUS. VAN HOPPLYNUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOPPLYNUS op de google maps. Adres en contacten VAN HOPPLYNUS
Location of VAN HOPPLYNUS on the google maps. Address and contacts of VAN HOPPLYNUS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOPPLYNUS VAN HOPPLYNUS: Ancion B | INSTITUT COUP D´ECLAT | DISCOVERY STORE | HEIDI HOSTE | Patrikaso NV

Other related companies as VAN HOPPLYNUS: Ancion B | INSTITUT COUP D´ECLAT | DISCOVERY STORE | HEIDI HOSTE | Patrikaso NV

VAN HOPPLYNUS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOPPLYNUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06610168457. Het bedrijf VAN HOPPLYNUS bevindt zich op het adres: KONINGSSTRAAT 101; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 291,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in VAN HOPPLYNUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HOPPLYNUS is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOPPLYNUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOPPLYNUS, openstaande posities, locatie van VAN HOPPLYNUS op de kaart.

VAN HOPPLYNUS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HOPPLYNUS, company assigned to the tax number BE06610168457. The company VAN HOPPLYNUS is located at the address: KONINGSSTRAAT 101; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 291,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in VAN HOPPLYNUS were not found.
The main activity of VAN HOPPLYNUS is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOPPLYNUS is not available. You also can look at reviews of VAN HOPPLYNUS, open positions, location of VAN HOPPLYNUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOPPLYNUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOPPLYNUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOPPLYNUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOPPLYNUS, employees, financial statistics.