PEARLE OPTICIENS

Contactgegevens PEARLE OPTICIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEARLE OPTICIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEARLE OPTICIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNDRECHTSESTRAAT 151; 2070; BURCHT, België

Telefoon (phone): 32541127 32541127

Fax (fax): +32 (87) 385-32-62 +32 (87) 385-32-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEARLE OPTICIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEARLE OPTICIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEARLE OPTICIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEARLE OPTICIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEARLE OPTICIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEARLE OPTICIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEARLE OPTICIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEARLE OPTICIENS
Products information PEARLE OPTICIENS

BTW identificatienummer (tax): BE06002075195
Ondernemingsnummer: 5761199951
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Services: Tests des Yeux,Montures de Marque,Lunettes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes de Soleil,Lentilles de Contact.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEARLE OPTICIENS
(Get full report from official database of BE for PEARLE OPTICIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEARLE OPTICIENS
Addition kinds of activities for PEARLE OPTICIENS

278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
37210203. Blimps | Blimps
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies
80310000. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians

Werken bij PEARLE OPTICIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEARLE OPTICIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEARLE OPTICIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEARLE OPTICIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Kapper / Kapster leercontract (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: CAGIRGAN, EMINE

    Type: Leercontract

    Je ontvangt de klanten. Je was het haar. Je kleurt het haar indien gewenst, naar wens van de klant. Je zorgt ervoor dat het salon netjes blijft. Je neemt telefoons op. Na verloop van tijd neem je meer taken op, zodat je na afloop van het leercontract zelfstandig kan werken.

Zoek naar antwoorden van PEARLE OPTICIENS in sociale netwerken
Look for responds of PEARLE OPTICIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEARLE OPTICIENS. Laat een reactie achter voor PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEARLE OPTICIENS. Leave a respond for PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEARLE OPTICIENS op de google maps. Adres en contacten PEARLE OPTICIENS
Location of PEARLE OPTICIENS on the google maps. Address and contacts of PEARLE OPTICIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PEARLE OPTICIENS PEARLE OPTICIENS: Claudine | Dramaix Silviane | BELTEC KINROOI | Drytec SA | WILLEMS

Other related companies as PEARLE OPTICIENS: Claudine | Dramaix Silviane | BELTEC KINROOI | Drytec SA | WILLEMS

PEARLE OPTICIENS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEARLE OPTICIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002075195. Het bedrijf PEARLE OPTICIENS bevindt zich op het adres: ZWIJNDRECHTSESTRAAT 151; 2070; BURCHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Lijst met producten zijn Produits & Services: Tests des Yeux,Montures de Marque,Lunettes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes de Soleil,Lentilles de Contact..
De hoofdactiviteit van PEARLE OPTICIENS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEARLE OPTICIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEARLE OPTICIENS, openstaande posities, locatie van PEARLE OPTICIENS op de kaart.

PEARLE OPTICIENS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEARLE OPTICIENS, company assigned to the tax number BE06002075195. The company PEARLE OPTICIENS is located at the address: ZWIJNDRECHTSESTRAAT 151; 2070; BURCHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. List of products are Produits & Services: Tests des Yeux,Montures de Marque,Lunettes,Montage des Verres en 1 Jour,Lunettes de Soleil,Lentilles de Contact..
The main activity of PEARLE OPTICIENS is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEARLE OPTICIENS is not available. You also can look at reviews of PEARLE OPTICIENS, open positions, location of PEARLE OPTICIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEARLE OPTICIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEARLE OPTICIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEARLE OPTICIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEARLE OPTICIENS, employees, financial statistics.