OPTIQUE HACOUR

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • OPTIQUE HACOUR
Private companiesFood Stores • OPTIQUE HACOUR

Contactgegevens OPTIQUE HACOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE HACOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE HACOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERRER 128; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43367575 (+32-43367575) 43367575 (+32-43367575)

Fax (fax): +32 (84) 156-61-57 +32 (84) 156-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE HACOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE HACOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE HACOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE HACOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE HACOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE HACOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE HACOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE HACOUR
Products information OPTIQUE HACOUR

BTW identificatienummer (tax): BE07683258056
Ondernemingsnummer: 2521606445
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Lentilles de Contact,Montures de Marque,Tests des Yeux,Télescopes,Baromètres,Lunettes,Jumelles,Lunettes de Soleil,Test de l'Ou?e.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE HACOUR
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE HACOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE HACOUR
Addition kinds of activities for OPTIQUE HACOUR

504900. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment

Werken bij OPTIQUE HACOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE HACOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE HACOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE HACOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE HACOUR in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE HACOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE HACOUR. Laat een reactie achter voor OPTIQUE HACOUR. OPTIQUE HACOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE HACOUR. Leave a respond for OPTIQUE HACOUR. OPTIQUE HACOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE HACOUR op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE HACOUR
Location of OPTIQUE HACOUR on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE HACOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE HACOUR OPTIQUE HACOUR: ZUIDNEDERLANDSE UITGEVERIJ NV | Kaasman | LECOCQ | DOMO | NICOLE PARMENTIER

Other related companies as OPTIQUE HACOUR: ZUIDNEDERLANDSE UITGEVERIJ NV | Kaasman | LECOCQ | DOMO | NICOLE PARMENTIER

OPTIQUE HACOUR is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE HACOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07683258056. Het bedrijf OPTIQUE HACOUR bevindt zich op het adres: RUE FERRER 128; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 694,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Lijst met producten zijn Produits & Services: Lentilles de Contact,Montures de Marque,Tests des Yeux,Télescopes,Baromètres,Lunettes,Jumelles,Lunettes de Soleil,Test de l'Ou?e..
De hoofdactiviteit van OPTIQUE HACOUR is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE HACOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE HACOUR, openstaande posities, locatie van OPTIQUE HACOUR op de kaart.

OPTIQUE HACOUR is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE HACOUR, company assigned to the tax number BE07683258056. The company OPTIQUE HACOUR is located at the address: RUE FERRER 128; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 694,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. List of products are Produits & Services: Lentilles de Contact,Montures de Marque,Tests des Yeux,Télescopes,Baromètres,Lunettes,Jumelles,Lunettes de Soleil,Test de l'Ou?e..
The main activity of OPTIQUE HACOUR is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE HACOUR is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE HACOUR, open positions, location of OPTIQUE HACOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE HACOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE HACOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE HACOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE HACOUR, employees, financial statistics.