Kaasman

Contactgegevens Kaasman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaasman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaasman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 71G; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 877 61 71 (+32-03 877 61 71) 03 877 61 71 (+32-03 877 61 71)

Fax (fax): 03 877 61 49 (+32-03 877 61 49) 03 877 61 49 (+32-03 877 61 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaasman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaasman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaasman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaasman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaasman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaasman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaasman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaasman
Products information Kaasman

BTW identificatienummer (tax): BE08699768066
Ondernemingsnummer: 4431304931
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Eggs - Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaasman
(Get full report from official database of BE for Kaasman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaasman
Addition kinds of activities for Kaasman

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
50210110. Theater zetels | Theater seats
65539902. Begraafplaatsen, onroerend goed operatie | Cemeteries, real estate operation
70110303. Resort Hotel | Resort hotel
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij Kaasman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaasman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaasman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaasman. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

Zoek naar antwoorden van Kaasman in sociale netwerken
Look for responds of Kaasman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaasman. Laat een reactie achter voor Kaasman. Kaasman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaasman. Leave a respond for Kaasman. Kaasman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaasman op de google maps. Adres en contacten Kaasman
Location of Kaasman on the google maps. Address and contacts of Kaasman

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaasman Kaasman: KID´S PLANET | VAN DER DRAAY JOHAN | GEERT HOOGHE | HERMANS VERZ.KANT. | GIUSEPPE FARESE

Other related companies as Kaasman: KID´S PLANET | VAN DER DRAAY JOHAN | GEERT HOOGHE | HERMANS VERZ.KANT. | GIUSEPPE FARESE

Kaasman is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaasman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08699768066. Het bedrijf Kaasman bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 71G; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Eggs - Whol..
De hoofdactiviteit van Kaasman is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaasman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaasman, openstaande posities, locatie van Kaasman op de kaart.

Kaasman is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaasman, company assigned to the tax number BE08699768066. The company Kaasman is located at the address: Boomsesteenweg 71G; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Eggs - Whol..
The main activity of Kaasman is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaasman is not available. You also can look at reviews of Kaasman, open positions, location of Kaasman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaasman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaasman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaasman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaasman, employees, financial statistics.