OPTIQUE COULAKSIZOGLOU

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • OPTIQUE COULAKSIZOGLOU
Private companiesBusiness Services • OPTIQUE COULAKSIZOGLOU

Contactgegevens OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE COULAKSIZOGLOU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE VLEURGAT 1; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26493629 (+32-26493629) 26493629 (+32-26493629)

Fax (fax): +32 (2) 416-98-58 +32 (2) 416-98-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE COULAKSIZOGLOU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE COULAKSIZOGLOU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE COULAKSIZOGLOU
Products information OPTIQUE COULAKSIZOGLOU

BTW identificatienummer (tax): BE02710845947
Ondernemingsnummer: 5995483398
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in OPTIQUE COULAKSIZOGLOU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE COULAKSIZOGLOU
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE COULAKSIZOGLOU)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE COULAKSIZOGLOU
Addition kinds of activities for OPTIQUE COULAKSIZOGLOU

23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE COULAKSIZOGLOU in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. Laat een reactie achter voor OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. OPTIQUE COULAKSIZOGLOU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. Leave a respond for OPTIQUE COULAKSIZOGLOU. OPTIQUE COULAKSIZOGLOU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE COULAKSIZOGLOU op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE COULAKSIZOGLOU
Location of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE COULAKSIZOGLOU OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: ZWEMBAD TREMELO | AU PETIT JARDIN | KLEUTERSCHOOL | B. CLEYMANS | Lemaire M

Other related companies as OPTIQUE COULAKSIZOGLOU: ZWEMBAD TREMELO | AU PETIT JARDIN | KLEUTERSCHOOL | B. CLEYMANS | Lemaire M

OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02710845947. Het bedrijf OPTIQUE COULAKSIZOGLOU bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE VLEURGAT 1; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 730,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIQUE COULAKSIZOGLOU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, openstaande posities, locatie van OPTIQUE COULAKSIZOGLOU op de kaart.

OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, company assigned to the tax number BE02710845947. The company OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is located at the address: CHAUSS?E DE VLEURGAT 1; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 730,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in OPTIQUE COULAKSIZOGLOU were not found.
The main activity of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, open positions, location of OPTIQUE COULAKSIZOGLOU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE COULAKSIZOGLOU, employees, financial statistics.