OPTIEK ZWIJSEN L.

Contactgegevens OPTIEK ZWIJSEN L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK ZWIJSEN L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK ZWIJSEN L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 7; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14211818 (+32-14211818) 14211818 (+32-14211818)

Fax (fax): +32 (19) 712-13-84 +32 (19) 712-13-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK ZWIJSEN L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK ZWIJSEN L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK ZWIJSEN L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK ZWIJSEN L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK ZWIJSEN L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK ZWIJSEN L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK ZWIJSEN L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK ZWIJSEN L.
Products information OPTIEK ZWIJSEN L.

BTW identificatienummer (tax): BE06953216552
Ondernemingsnummer: 1490539550
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in OPTIEK ZWIJSEN L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK ZWIJSEN L.
(Get full report from official database of BE for OPTIEK ZWIJSEN L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK ZWIJSEN L.
Addition kinds of activities for OPTIEK ZWIJSEN L.

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.
91310401. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, federale regering | Executive and legislative offices combined, federal govt

Werken bij OPTIEK ZWIJSEN L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK ZWIJSEN L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK ZWIJSEN L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK ZWIJSEN L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK ZWIJSEN L. in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK ZWIJSEN L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK ZWIJSEN L.. Laat een reactie achter voor OPTIEK ZWIJSEN L.. OPTIEK ZWIJSEN L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK ZWIJSEN L.. Leave a respond for OPTIEK ZWIJSEN L.. OPTIEK ZWIJSEN L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK ZWIJSEN L. op de google maps. Adres en contacten OPTIEK ZWIJSEN L.
Location of OPTIEK ZWIJSEN L. on the google maps. Address and contacts of OPTIEK ZWIJSEN L.

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK ZWIJSEN L. OPTIEK ZWIJSEN L.: T. PALM ELBO NV | OLIVIER LUROT | Foading Deffo Bertin | Feller Bernard | WEST MEAT

Other related companies as OPTIEK ZWIJSEN L.: T. PALM ELBO NV | OLIVIER LUROT | Foading Deffo Bertin | Feller Bernard | WEST MEAT

OPTIEK ZWIJSEN L. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK ZWIJSEN L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06953216552. Het bedrijf OPTIEK ZWIJSEN L. bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 7; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK ZWIJSEN L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK ZWIJSEN L. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK ZWIJSEN L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK ZWIJSEN L., openstaande posities, locatie van OPTIEK ZWIJSEN L. op de kaart.

OPTIEK ZWIJSEN L. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK ZWIJSEN L., company assigned to the tax number BE06953216552. The company OPTIEK ZWIJSEN L. is located at the address: GROTE MARKT 7; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK ZWIJSEN L. were not found.
The main activity of OPTIEK ZWIJSEN L. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK ZWIJSEN L. is not available. You also can look at reviews of OPTIEK ZWIJSEN L., open positions, location of OPTIEK ZWIJSEN L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK ZWIJSEN L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK ZWIJSEN L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK ZWIJSEN L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK ZWIJSEN L., employees, financial statistics.