OPTIEK VAN WESEMAEL

Contactgegevens OPTIEK VAN WESEMAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK VAN WESEMAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK VAN WESEMAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENTENMARKT 15; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92252692 (+32-92252692) 92252692 (+32-92252692)

Fax (fax): +32 (69) 278-47-51 +32 (69) 278-47-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK VAN WESEMAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK VAN WESEMAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK VAN WESEMAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK VAN WESEMAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK VAN WESEMAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK VAN WESEMAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK VAN WESEMAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK VAN WESEMAEL
Products information OPTIEK VAN WESEMAEL

BTW identificatienummer (tax): BE06996612548
Ondernemingsnummer: 6576660156
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in OPTIEK VAN WESEMAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK VAN WESEMAEL
(Get full report from official database of BE for OPTIEK VAN WESEMAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK VAN WESEMAEL
Addition kinds of activities for OPTIEK VAN WESEMAEL

801102. Medische centra | Medical centers
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
35240202. Grasmaaiers, residentieel: hand of kracht | Lawnmowers, residential: hand or power
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
48320205. Praten | Talk
61639903. Leningagenten | Loan agents
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij OPTIEK VAN WESEMAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK VAN WESEMAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK VAN WESEMAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK VAN WESEMAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK VAN WESEMAEL in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK VAN WESEMAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK VAN WESEMAEL. Laat een reactie achter voor OPTIEK VAN WESEMAEL. OPTIEK VAN WESEMAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK VAN WESEMAEL. Leave a respond for OPTIEK VAN WESEMAEL. OPTIEK VAN WESEMAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK VAN WESEMAEL op de google maps. Adres en contacten OPTIEK VAN WESEMAEL
Location of OPTIEK VAN WESEMAEL on the google maps. Address and contacts of OPTIEK VAN WESEMAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK VAN WESEMAEL OPTIEK VAN WESEMAEL: DE BOEY L (BAKKERIJ) | COIFFURE CHRIS | DU COQ ہ L'ANE | Maes J M | Devlieghere Hobbycenter BVBA

Other related companies as OPTIEK VAN WESEMAEL: DE BOEY L (BAKKERIJ) | COIFFURE CHRIS | DU COQ ہ L'ANE | Maes J M | Devlieghere Hobbycenter BVBA

OPTIEK VAN WESEMAEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK VAN WESEMAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06996612548. Het bedrijf OPTIEK VAN WESEMAEL bevindt zich op het adres: GROENTENMARKT 15; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK VAN WESEMAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK VAN WESEMAEL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK VAN WESEMAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK VAN WESEMAEL, openstaande posities, locatie van OPTIEK VAN WESEMAEL op de kaart.

OPTIEK VAN WESEMAEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK VAN WESEMAEL, company assigned to the tax number BE06996612548. The company OPTIEK VAN WESEMAEL is located at the address: GROENTENMARKT 15; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK VAN WESEMAEL were not found.
The main activity of OPTIEK VAN WESEMAEL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK VAN WESEMAEL is not available. You also can look at reviews of OPTIEK VAN WESEMAEL, open positions, location of OPTIEK VAN WESEMAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK VAN WESEMAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK VAN WESEMAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK VAN WESEMAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK VAN WESEMAEL, employees, financial statistics.