OPTIEK VAN NESTE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • OPTIEK VAN NESTE
Private companiesEducational Services • OPTIEK VAN NESTE

Contactgegevens OPTIEK VAN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK VAN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK VAN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 38-42; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51241535 (+32-51241535) 51241535 (+32-51241535)

Fax (fax): +32 (14) 925-35-80 +32 (14) 925-35-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK VAN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK VAN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK VAN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK VAN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK VAN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK VAN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK VAN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK VAN NESTE
Products information OPTIEK VAN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE04030578613
Ondernemingsnummer: 1405670166
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

DOORVLOEIGLAZEN.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK VAN NESTE
(Get full report from official database of BE for OPTIEK VAN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK VAN NESTE
Addition kinds of activities for OPTIEK VAN NESTE

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
353401. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks

Werken bij OPTIEK VAN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK VAN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK VAN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK VAN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van OPTIEK VAN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK VAN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK VAN NESTE. Laat een reactie achter voor OPTIEK VAN NESTE. OPTIEK VAN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK VAN NESTE. Leave a respond for OPTIEK VAN NESTE. OPTIEK VAN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK VAN NESTE op de google maps. Adres en contacten OPTIEK VAN NESTE
Location of OPTIEK VAN NESTE on the google maps. Address and contacts of OPTIEK VAN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK VAN NESTE OPTIEK VAN NESTE: TECH-PLUS | KAASWINKELKE | ANNICK COULONVAL | Barra Decoratie | JEAN-PIERRE CHRISTIAENS

Other related companies as OPTIEK VAN NESTE: TECH-PLUS | KAASWINKELKE | ANNICK COULONVAL | Barra Decoratie | JEAN-PIERRE CHRISTIAENS

OPTIEK VAN NESTE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK VAN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030578613. Het bedrijf OPTIEK VAN NESTE bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 38-42; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Lijst met producten zijn DOORVLOEIGLAZEN..
De hoofdactiviteit van OPTIEK VAN NESTE is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK VAN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK VAN NESTE, openstaande posities, locatie van OPTIEK VAN NESTE op de kaart.

OPTIEK VAN NESTE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK VAN NESTE, company assigned to the tax number BE04030578613. The company OPTIEK VAN NESTE is located at the address: IEPERSTRAAT 38-42; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. List of products are DOORVLOEIGLAZEN..
The main activity of OPTIEK VAN NESTE is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK VAN NESTE is not available. You also can look at reviews of OPTIEK VAN NESTE, open positions, location of OPTIEK VAN NESTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK VAN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK VAN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK VAN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK VAN NESTE, employees, financial statistics.