OPTIEK LANNOO-DUMORTIER

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • OPTIEK LANNOO-DUMORTIER
Private companiesPrimary Metal Industries • OPTIEK LANNOO-DUMORTIER

Contactgegevens OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK LANNOO-DUMORTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELAARSESTRAAT 29; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51300427 (+32-51300427) 51300427 (+32-51300427)

Fax (fax): +32 (53) 906-65-79 +32 (53) 906-65-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK LANNOO-DUMORTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK LANNOO-DUMORTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK LANNOO-DUMORTIER
Products information OPTIEK LANNOO-DUMORTIER

BTW identificatienummer (tax): BE01250488281
Ondernemingsnummer: 5382171630
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in OPTIEK LANNOO-DUMORTIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK LANNOO-DUMORTIER
(Get full report from official database of BE for OPTIEK LANNOO-DUMORTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK LANNOO-DUMORTIER
Addition kinds of activities for OPTIEK LANNOO-DUMORTIER

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
17969902. Machine verplaatsen en riggen | Machine moving and rigging
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

Zoek naar antwoorden van OPTIEK LANNOO-DUMORTIER in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. Laat een reactie achter voor OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. OPTIEK LANNOO-DUMORTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. Leave a respond for OPTIEK LANNOO-DUMORTIER. OPTIEK LANNOO-DUMORTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK LANNOO-DUMORTIER op de google maps. Adres en contacten OPTIEK LANNOO-DUMORTIER
Location of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER on the google maps. Address and contacts of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK LANNOO-DUMORTIER OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: MAISON INITIALES C.D. | HAUGLUSTAINE PAUL-PASCAL | MERSCH A & Co SA | BANCONTACT-MISTER CASH | Auto Filip

Other related companies as OPTIEK LANNOO-DUMORTIER: MAISON INITIALES C.D. | HAUGLUSTAINE PAUL-PASCAL | MERSCH A & Co SA | BANCONTACT-MISTER CASH | Auto Filip

OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01250488281. Het bedrijf OPTIEK LANNOO-DUMORTIER bevindt zich op het adres: ROESELAARSESTRAAT 29; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK LANNOO-DUMORTIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, openstaande posities, locatie van OPTIEK LANNOO-DUMORTIER op de kaart.

OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, company assigned to the tax number BE01250488281. The company OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is located at the address: ROESELAARSESTRAAT 29; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK LANNOO-DUMORTIER were not found.
The main activity of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER is not available. You also can look at reviews of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, open positions, location of OPTIEK LANNOO-DUMORTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK LANNOO-DUMORTIER, employees, financial statistics.