OPTIEK L DE FERM

Contactgegevens OPTIEK L DE FERM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK L DE FERM: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK L DE FERM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 13; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36463204 (+32-36463204) 36463204 (+32-36463204)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK L DE FERM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK L DE FERM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK L DE FERM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK L DE FERM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK L DE FERM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK L DE FERM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK L DE FERM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK L DE FERM
Products information OPTIEK L DE FERM

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in OPTIEK L DE FERM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK L DE FERM
(Get full report from official database of BE for OPTIEK L DE FERM)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK L DE FERM
Addition kinds of activities for OPTIEK L DE FERM

399913. Reclame display producten | Advertising display products
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
41110100. Busvervoer | Bus transportation
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec

Werken bij OPTIEK L DE FERM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK L DE FERM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK L DE FERM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK L DE FERM. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van OPTIEK L DE FERM in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK L DE FERM in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK L DE FERM. Laat een reactie achter voor OPTIEK L DE FERM. OPTIEK L DE FERM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK L DE FERM. Leave a respond for OPTIEK L DE FERM. OPTIEK L DE FERM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK L DE FERM op de google maps. Adres en contacten OPTIEK L DE FERM
Location of OPTIEK L DE FERM on the google maps. Address and contacts of OPTIEK L DE FERM

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK L DE FERM OPTIEK L DE FERM: SERGE SNOECK | BAWIN F | Vandenberghe Ets | BOURY OPTIEK | LUC VAN PUYVELDE

Other related companies as OPTIEK L DE FERM: SERGE SNOECK | BAWIN F | Vandenberghe Ets | BOURY OPTIEK | LUC VAN PUYVELDE

OPTIEK L DE FERM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK L DE FERM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf OPTIEK L DE FERM bevindt zich op het adres: RINGLAAN 13; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK L DE FERM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK L DE FERM is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK L DE FERM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK L DE FERM, openstaande posities, locatie van OPTIEK L DE FERM op de kaart.

OPTIEK L DE FERM is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK L DE FERM, company assigned to the tax number BE03883911132. The company OPTIEK L DE FERM is located at the address: RINGLAAN 13; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK L DE FERM were not found.
The main activity of OPTIEK L DE FERM is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK L DE FERM is not available. You also can look at reviews of OPTIEK L DE FERM, open positions, location of OPTIEK L DE FERM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK L DE FERM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK L DE FERM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK L DE FERM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK L DE FERM, employees, financial statistics.