OPTIEK IRIS

Contactgegevens OPTIEK IRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK IRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK IRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER HAEKSTRAAT 28; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52213758 (+32-52213758) 52213758 (+32-52213758)

Fax (fax): +32 (16) 101-92-22 +32 (16) 101-92-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK IRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK IRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK IRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK IRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK IRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK IRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK IRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK IRIS
Products information OPTIEK IRIS

BTW identificatienummer (tax): BE02520507812
Ondernemingsnummer: 2029144287
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in OPTIEK IRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK IRIS
(Get full report from official database of BE for OPTIEK IRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK IRIS
Addition kinds of activities for OPTIEK IRIS

1781. Waterboren | Water well drilling
3221. Glascontainers | Glass containers
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance

Werken bij OPTIEK IRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK IRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK IRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK IRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK IRIS in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK IRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK IRIS. Laat een reactie achter voor OPTIEK IRIS. OPTIEK IRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK IRIS. Leave a respond for OPTIEK IRIS. OPTIEK IRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK IRIS op de google maps. Adres en contacten OPTIEK IRIS
Location of OPTIEK IRIS on the google maps. Address and contacts of OPTIEK IRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK IRIS OPTIEK IRIS: LANDBOUWKREDIET | K.V.B.P. GENT | Vandererfven Extra Confituur | Taxis Nivellois SA | NTL IMPORT

Other related companies as OPTIEK IRIS: LANDBOUWKREDIET | K.V.B.P. GENT | Vandererfven Extra Confituur | Taxis Nivellois SA | NTL IMPORT

OPTIEK IRIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK IRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02520507812. Het bedrijf OPTIEK IRIS bevindt zich op het adres: DOKTER HAEKSTRAAT 28; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK IRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK IRIS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK IRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK IRIS, openstaande posities, locatie van OPTIEK IRIS op de kaart.

OPTIEK IRIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK IRIS, company assigned to the tax number BE02520507812. The company OPTIEK IRIS is located at the address: DOKTER HAEKSTRAAT 28; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK IRIS were not found.
The main activity of OPTIEK IRIS is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK IRIS is not available. You also can look at reviews of OPTIEK IRIS, open positions, location of OPTIEK IRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK IRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK IRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK IRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK IRIS, employees, financial statistics.