KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA
Private companiesTransportation Equipment • KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA

Contactgegevens KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverbladstr. 12, Internal Postal Box 1 BP 1 3560 Lummen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-53-13-08 32-13-53-13-08

Fax (fax): 32-13-53-13-09 32-13-53-13-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA
Products information KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA
(Get full report from official database of BE for KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA
Addition kinds of activities for KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA

3142. Huis slippers | House slippers
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
24991302. Logs van zaagsel en houtdeeltjes, geperst | Logs of sawdust and wood particles, pressed
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
32810505. Grafstenen, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Tombstones, cut stone (not finishing or lettering only)
33150102. Hekken poorten, posten en toebehoren: staal | Fence gates, posts, and fittings: steel
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods

Werken bij KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. Laat een reactie achter voor KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. Leave a respond for KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA. KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA op de google maps. Adres en contacten KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA
Location of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA on the google maps. Address and contacts of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: CONSULT CONSULTANCY BVBA | Aldepa BVBA | Marianne | GOLDEN TULIP HOTEL DE MEDICI | Lederland

Other related companies as KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA: CONSULT CONSULTANCY BVBA | Aldepa BVBA | Marianne | GOLDEN TULIP HOTEL DE MEDICI | Lederland

KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA bevindt zich op het adres: Klaverbladstr. 12, Internal Postal Box 1 BP 1 3560 Lummen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Steels and metals - machining. Producten gemaakt in KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, openstaande posities, locatie van KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA op de kaart.

KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, company assigned to the tax number BE08859619140. The company KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is located at the address: Klaverbladstr. 12, Internal Postal Box 1 BP 1 3560 Lummen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Steels and metals - machining. Products created in KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA were not found.
The main activity of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA is not available. You also can look at reviews of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, open positions, location of KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIVIT CONSTRUCTIONS BVBA, employees, financial statistics.