OPTIEK ANKE FIERENS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • OPTIEK ANKE FIERENS
Private companiesEducational Services • OPTIEK ANKE FIERENS

Contactgegevens OPTIEK ANKE FIERENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK ANKE FIERENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK ANKE FIERENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 28; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 36582696 (+32-36582696) 36582696 (+32-36582696)

Fax (fax): +32 (67) 131-63-69 +32 (67) 131-63-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK ANKE FIERENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK ANKE FIERENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK ANKE FIERENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK ANKE FIERENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK ANKE FIERENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK ANKE FIERENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK ANKE FIERENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK ANKE FIERENS
Products information OPTIEK ANKE FIERENS

BTW identificatienummer (tax): BE09968414306
Ondernemingsnummer: 8322387695
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in OPTIEK ANKE FIERENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK ANKE FIERENS
(Get full report from official database of BE for OPTIEK ANKE FIERENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK ANKE FIERENS
Addition kinds of activities for OPTIEK ANKE FIERENS

14229900. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
50520101. Kopererts | Copper ore
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij OPTIEK ANKE FIERENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK ANKE FIERENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK ANKE FIERENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK ANKE FIERENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

Zoek naar antwoorden van OPTIEK ANKE FIERENS in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK ANKE FIERENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK ANKE FIERENS. Laat een reactie achter voor OPTIEK ANKE FIERENS. OPTIEK ANKE FIERENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK ANKE FIERENS. Leave a respond for OPTIEK ANKE FIERENS. OPTIEK ANKE FIERENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK ANKE FIERENS op de google maps. Adres en contacten OPTIEK ANKE FIERENS
Location of OPTIEK ANKE FIERENS on the google maps. Address and contacts of OPTIEK ANKE FIERENS

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK ANKE FIERENS OPTIEK ANKE FIERENS: Steinier A | St-Carolus-St-Vincentius | Bijnens J | S.K. SONNIS HELCHTEREN | DIRK MULKENS

Other related companies as OPTIEK ANKE FIERENS: Steinier A | St-Carolus-St-Vincentius | Bijnens J | S.K. SONNIS HELCHTEREN | DIRK MULKENS

OPTIEK ANKE FIERENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK ANKE FIERENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09968414306. Het bedrijf OPTIEK ANKE FIERENS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 28; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIEK ANKE FIERENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIEK ANKE FIERENS is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK ANKE FIERENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK ANKE FIERENS, openstaande posities, locatie van OPTIEK ANKE FIERENS op de kaart.

OPTIEK ANKE FIERENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK ANKE FIERENS, company assigned to the tax number BE09968414306. The company OPTIEK ANKE FIERENS is located at the address: KERKSTRAAT 28; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in OPTIEK ANKE FIERENS were not found.
The main activity of OPTIEK ANKE FIERENS is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK ANKE FIERENS is not available. You also can look at reviews of OPTIEK ANKE FIERENS, open positions, location of OPTIEK ANKE FIERENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK ANKE FIERENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK ANKE FIERENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK ANKE FIERENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK ANKE FIERENS, employees, financial statistics.