OPTICIEN MICHEL GOFFIN

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • OPTICIEN MICHEL GOFFIN
Private companiesAgricultural Production - Crops • OPTICIEN MICHEL GOFFIN

Contactgegevens OPTICIEN MICHEL GOFFIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTICIEN MICHEL GOFFIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTICIEN MICHEL GOFFIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOONDAALSE STEENWEG 429; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26486989 (+32-26486989) 26486989 (+32-26486989)

Fax (fax): +32 (9) 624-60-60 +32 (9) 624-60-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTICIEN MICHEL GOFFIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTICIEN MICHEL GOFFIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTICIEN MICHEL GOFFIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTICIEN MICHEL GOFFIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTICIEN MICHEL GOFFIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTICIEN MICHEL GOFFIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTICIEN MICHEL GOFFIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTICIEN MICHEL GOFFIN
Products information OPTICIEN MICHEL GOFFIN

BTW identificatienummer (tax): BE02685577392
Ondernemingsnummer: 4287109375
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in OPTICIEN MICHEL GOFFIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTICIEN MICHEL GOFFIN
(Get full report from official database of BE for OPTICIEN MICHEL GOFFIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTICIEN MICHEL GOFFIN
Addition kinds of activities for OPTICIEN MICHEL GOFFIN

22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
29510206. Wegenmateriaal, bitumineuze (niet van raffinaderijen) | Road materials, bituminous (not from refineries)
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
50230404. tapijten | Rugs
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij OPTICIEN MICHEL GOFFIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTICIEN MICHEL GOFFIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTICIEN MICHEL GOFFIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTICIEN MICHEL GOFFIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van OPTICIEN MICHEL GOFFIN in sociale netwerken
Look for responds of OPTICIEN MICHEL GOFFIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTICIEN MICHEL GOFFIN. Laat een reactie achter voor OPTICIEN MICHEL GOFFIN. OPTICIEN MICHEL GOFFIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTICIEN MICHEL GOFFIN. Leave a respond for OPTICIEN MICHEL GOFFIN. OPTICIEN MICHEL GOFFIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTICIEN MICHEL GOFFIN op de google maps. Adres en contacten OPTICIEN MICHEL GOFFIN
Location of OPTICIEN MICHEL GOFFIN on the google maps. Address and contacts of OPTICIEN MICHEL GOFFIN

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTICIEN MICHEL GOFFIN OPTICIEN MICHEL GOFFIN: Rosseel NV | MOBISTAR CENTER IMPULS | BELGIUM VISA SERVICE | COMPU SYSTEM SERVICE | Wauman Greet

Other related companies as OPTICIEN MICHEL GOFFIN: Rosseel NV | MOBISTAR CENTER IMPULS | BELGIUM VISA SERVICE | COMPU SYSTEM SERVICE | Wauman Greet

OPTICIEN MICHEL GOFFIN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTICIEN MICHEL GOFFIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02685577392. Het bedrijf OPTICIEN MICHEL GOFFIN bevindt zich op het adres: BOONDAALSE STEENWEG 429; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTICIEN MICHEL GOFFIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTICIEN MICHEL GOFFIN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTICIEN MICHEL GOFFIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTICIEN MICHEL GOFFIN, openstaande posities, locatie van OPTICIEN MICHEL GOFFIN op de kaart.

OPTICIEN MICHEL GOFFIN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTICIEN MICHEL GOFFIN, company assigned to the tax number BE02685577392. The company OPTICIEN MICHEL GOFFIN is located at the address: BOONDAALSE STEENWEG 429; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticiens. Products created in OPTICIEN MICHEL GOFFIN were not found.
The main activity of OPTICIEN MICHEL GOFFIN is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTICIEN MICHEL GOFFIN is not available. You also can look at reviews of OPTICIEN MICHEL GOFFIN, open positions, location of OPTICIEN MICHEL GOFFIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTICIEN MICHEL GOFFIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTICIEN MICHEL GOFFIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTICIEN MICHEL GOFFIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTICIEN MICHEL GOFFIN, employees, financial statistics.