OPTICIEN DUSARIEZ

Contactgegevens OPTICIEN DUSARIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTICIEN DUSARIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTICIEN DUSARIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSENSE STEENWEG 128; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25132146 (+32-25132146) 25132146 (+32-25132146)

Fax (fax): +32 (81) 521-52-99 +32 (81) 521-52-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTICIEN DUSARIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTICIEN DUSARIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTICIEN DUSARIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTICIEN DUSARIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTICIEN DUSARIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTICIEN DUSARIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTICIEN DUSARIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTICIEN DUSARIEZ
Products information OPTICIEN DUSARIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE07538787841
Ondernemingsnummer: 8601989746
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in OPTICIEN DUSARIEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTICIEN DUSARIEZ
(Get full report from official database of BE for OPTICIEN DUSARIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTICIEN DUSARIEZ
Addition kinds of activities for OPTICIEN DUSARIEZ

025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
32920105. Tafelpads en padding, asbest | Table pads and padding, asbestos
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers
38279916. Optische test- en inspectieapparatuur | Optical test and inspection equipment
39490901. Badminton apparatuur en benodigdheden | Badminton equipment and supplies

Werken bij OPTICIEN DUSARIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTICIEN DUSARIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTICIEN DUSARIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTICIEN DUSARIEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van OPTICIEN DUSARIEZ in sociale netwerken
Look for responds of OPTICIEN DUSARIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTICIEN DUSARIEZ. Laat een reactie achter voor OPTICIEN DUSARIEZ. OPTICIEN DUSARIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTICIEN DUSARIEZ. Leave a respond for OPTICIEN DUSARIEZ. OPTICIEN DUSARIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTICIEN DUSARIEZ op de google maps. Adres en contacten OPTICIEN DUSARIEZ
Location of OPTICIEN DUSARIEZ on the google maps. Address and contacts of OPTICIEN DUSARIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTICIEN DUSARIEZ OPTICIEN DUSARIEZ: F. BRONSART | Doma BVBA | NIEUWE AUTOMOBIEL MAATSCHAPPIJ NV | LIFTRONICS | Piedboeuf M

Other related companies as OPTICIEN DUSARIEZ: F. BRONSART | Doma BVBA | NIEUWE AUTOMOBIEL MAATSCHAPPIJ NV | LIFTRONICS | Piedboeuf M

OPTICIEN DUSARIEZ is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTICIEN DUSARIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07538787841. Het bedrijf OPTICIEN DUSARIEZ bevindt zich op het adres: ELSENSE STEENWEG 128; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 563,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTICIEN DUSARIEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTICIEN DUSARIEZ is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTICIEN DUSARIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTICIEN DUSARIEZ, openstaande posities, locatie van OPTICIEN DUSARIEZ op de kaart.

OPTICIEN DUSARIEZ is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTICIEN DUSARIEZ, company assigned to the tax number BE07538787841. The company OPTICIEN DUSARIEZ is located at the address: ELSENSE STEENWEG 128; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 563,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in OPTICIEN DUSARIEZ were not found.
The main activity of OPTICIEN DUSARIEZ is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTICIEN DUSARIEZ is not available. You also can look at reviews of OPTICIEN DUSARIEZ, open positions, location of OPTICIEN DUSARIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTICIEN DUSARIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTICIEN DUSARIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTICIEN DUSARIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTICIEN DUSARIEZ, employees, financial statistics.