OPTICIEN DEHALU

Contactgegevens OPTICIEN DEHALU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTICIEN DEHALU: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTICIEN DEHALU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAL.FOUARGES,R. FOUARGES 5; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85216375 (+32-85216375) 85216375 (+32-85216375)

Fax (fax): +32 (87) 587-17-32 +32 (87) 587-17-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTICIEN DEHALU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTICIEN DEHALU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTICIEN DEHALU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTICIEN DEHALU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTICIEN DEHALU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTICIEN DEHALU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTICIEN DEHALU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTICIEN DEHALU
Products information OPTICIEN DEHALU

BTW identificatienummer (tax): BE01613311767
Ondernemingsnummer: 8488281250
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in OPTICIEN DEHALU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTICIEN DEHALU
(Get full report from official database of BE for OPTICIEN DEHALU)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTICIEN DEHALU
Addition kinds of activities for OPTICIEN DEHALU

22690202. Verven: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Dyeing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
38250206. Digitale paneelmeters, elektriciteitsmeting | Digital panel meters, electricity measuring
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij OPTICIEN DEHALU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTICIEN DEHALU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTICIEN DEHALU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTICIEN DEHALU. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van OPTICIEN DEHALU in sociale netwerken
Look for responds of OPTICIEN DEHALU in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTICIEN DEHALU. Laat een reactie achter voor OPTICIEN DEHALU. OPTICIEN DEHALU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTICIEN DEHALU. Leave a respond for OPTICIEN DEHALU. OPTICIEN DEHALU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTICIEN DEHALU op de google maps. Adres en contacten OPTICIEN DEHALU
Location of OPTICIEN DEHALU on the google maps. Address and contacts of OPTICIEN DEHALU

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTICIEN DEHALU OPTICIEN DEHALU: Dehin Louis | RACHET OUHAMA | Nicaise L | IMPRIMERIE FLEMAL SA | Leroy & fils sprl

Other related companies as OPTICIEN DEHALU: Dehin Louis | RACHET OUHAMA | Nicaise L | IMPRIMERIE FLEMAL SA | Leroy & fils sprl

OPTICIEN DEHALU is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTICIEN DEHALU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01613311767. Het bedrijf OPTICIEN DEHALU bevindt zich op het adres: GAL.FOUARGES,R. FOUARGES 5; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 847,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTICIEN DEHALU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTICIEN DEHALU is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTICIEN DEHALU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTICIEN DEHALU, openstaande posities, locatie van OPTICIEN DEHALU op de kaart.

OPTICIEN DEHALU is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTICIEN DEHALU, company assigned to the tax number BE01613311767. The company OPTICIEN DEHALU is located at the address: GAL.FOUARGES,R. FOUARGES 5; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 847,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Products created in OPTICIEN DEHALU were not found.
The main activity of OPTICIEN DEHALU is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTICIEN DEHALU is not available. You also can look at reviews of OPTICIEN DEHALU, open positions, location of OPTICIEN DEHALU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTICIEN DEHALU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTICIEN DEHALU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTICIEN DEHALU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTICIEN DEHALU, employees, financial statistics.