NET OPTIC

Contactgegevens NET OPTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NET OPTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

NET OPTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSESTEENWEG 41; 1651; BEERSEL (GROOT), België

Telefoon (phone): 23772097 (+32-23772097) 23772097 (+32-23772097)

Fax (fax): +32 (81) 943-17-16 +32 (81) 943-17-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NET OPTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NET OPTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NET OPTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NET OPTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NET OPTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NET OPTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NET OPTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NET OPTIC
Products information NET OPTIC

BTW identificatienummer (tax): BE02322753906
Ondernemingsnummer: 1180999755
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in NET OPTIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NET OPTIC
(Get full report from official database of BE for NET OPTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor NET OPTIC
Addition kinds of activities for NET OPTIC

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
50649911. Stofzuigers, niet inbegrepen | Vacuum cleaners, nec
79999908. Phrenologist | Phrenologist

Werken bij NET OPTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NET OPTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NET OPTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NET OPTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van NET OPTIC in sociale netwerken
Look for responds of NET OPTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor NET OPTIC. Laat een reactie achter voor NET OPTIC. NET OPTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NET OPTIC. Leave a respond for NET OPTIC. NET OPTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NET OPTIC op de google maps. Adres en contacten NET OPTIC
Location of NET OPTIC on the google maps. Address and contacts of NET OPTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come NET OPTIC NET OPTIC: De Lee F | CNAPELINCKX | JEAN CASTRIQUE | HET DORP | FA. VAN HOVE J.

Other related companies as NET OPTIC: De Lee F | CNAPELINCKX | JEAN CASTRIQUE | HET DORP | FA. VAN HOVE J.

NET OPTIC is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NET OPTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322753906. Het bedrijf NET OPTIC bevindt zich op het adres: BERGENSESTEENWEG 41; 1651; BEERSEL (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in NET OPTIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NET OPTIC is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NET OPTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NET OPTIC, openstaande posities, locatie van NET OPTIC op de kaart.

NET OPTIC is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NET OPTIC, company assigned to the tax number BE02322753906. The company NET OPTIC is located at the address: BERGENSESTEENWEG 41; 1651; BEERSEL (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in NET OPTIC were not found.
The main activity of NET OPTIC is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NET OPTIC is not available. You also can look at reviews of NET OPTIC, open positions, location of NET OPTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NET OPTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NET OPTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NET OPTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NET OPTIC, employees, financial statistics.