FA. ROMMELAERE

Contactgegevens FA. ROMMELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. ROMMELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. ROMMELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSESTRAAT 2; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51500494 (+32-51500494) 51500494 (+32-51500494)

Fax (fax): +32 (69) 379-82-34 +32 (69) 379-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. ROMMELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. ROMMELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. ROMMELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. ROMMELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. ROMMELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. ROMMELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. ROMMELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. ROMMELAERE
Products information FA. ROMMELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05798004150
Ondernemingsnummer: 2235961914
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FA. ROMMELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. ROMMELAERE
(Get full report from official database of BE for FA. ROMMELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. ROMMELAERE
Addition kinds of activities for FA. ROMMELAERE

243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij FA. ROMMELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. ROMMELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. ROMMELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. ROMMELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van FA. ROMMELAERE in sociale netwerken
Look for responds of FA. ROMMELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. ROMMELAERE. Laat een reactie achter voor FA. ROMMELAERE. FA. ROMMELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. ROMMELAERE. Leave a respond for FA. ROMMELAERE. FA. ROMMELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. ROMMELAERE op de google maps. Adres en contacten FA. ROMMELAERE
Location of FA. ROMMELAERE on the google maps. Address and contacts of FA. ROMMELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. ROMMELAERE FA. ROMMELAERE: 'T SERPENT | KIMPENHOF | BUREAU DE PAEPE ROLAND | AGENCE ROSSEEL | Clio

Other related companies as FA. ROMMELAERE: 'T SERPENT | KIMPENHOF | BUREAU DE PAEPE ROLAND | AGENCE ROSSEEL | Clio

FA. ROMMELAERE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. ROMMELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05798004150. Het bedrijf FA. ROMMELAERE bevindt zich op het adres: SMISSESTRAAT 2; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in FA. ROMMELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. ROMMELAERE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. ROMMELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. ROMMELAERE, openstaande posities, locatie van FA. ROMMELAERE op de kaart.

FA. ROMMELAERE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. ROMMELAERE, company assigned to the tax number BE05798004150. The company FA. ROMMELAERE is located at the address: SMISSESTRAAT 2; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens. Products created in FA. ROMMELAERE were not found.
The main activity of FA. ROMMELAERE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. ROMMELAERE is not available. You also can look at reviews of FA. ROMMELAERE, open positions, location of FA. ROMMELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. ROMMELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. ROMMELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. ROMMELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. ROMMELAERE, employees, financial statistics.