DUO-OPTIC

Contactgegevens DUO-OPTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUO-OPTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUO-OPTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA PAIX 10; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22423186 (+32-22423186) 22423186 (+32-22423186)

Fax (fax): +32 (81) 453-19-42 +32 (81) 453-19-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUO-OPTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUO-OPTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUO-OPTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUO-OPTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUO-OPTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUO-OPTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUO-OPTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUO-OPTIC
Products information DUO-OPTIC

BTW identificatienummer (tax): BE01362823486
Ondernemingsnummer: 6813964843
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DUO-OPTIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUO-OPTIC
(Get full report from official database of BE for DUO-OPTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUO-OPTIC
Addition kinds of activities for DUO-OPTIC

357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
493200. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
34230202. Soldeerbouten of coppers | Soldering irons or coppers
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
42260100. Vloeistofopslag | Liquid storage
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
51910204. Stro | Straw
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij DUO-OPTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUO-OPTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUO-OPTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUO-OPTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van DUO-OPTIC in sociale netwerken
Look for responds of DUO-OPTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUO-OPTIC. Laat een reactie achter voor DUO-OPTIC. DUO-OPTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUO-OPTIC. Leave a respond for DUO-OPTIC. DUO-OPTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUO-OPTIC op de google maps. Adres en contacten DUO-OPTIC
Location of DUO-OPTIC on the google maps. Address and contacts of DUO-OPTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come DUO-OPTIC DUO-OPTIC: BODY VOLLEY | DECORATIE LABARQUE | ATELIER TERLINCK | Tramat NV | Belgacom - Belcomlab

Other related companies as DUO-OPTIC: BODY VOLLEY | DECORATIE LABARQUE | ATELIER TERLINCK | Tramat NV | Belgacom - Belcomlab

DUO-OPTIC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUO-OPTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01362823486. Het bedrijf DUO-OPTIC bevindt zich op het adres: PLACE DE LA PAIX 10; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 568,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in DUO-OPTIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUO-OPTIC is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUO-OPTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUO-OPTIC, openstaande posities, locatie van DUO-OPTIC op de kaart.

DUO-OPTIC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUO-OPTIC, company assigned to the tax number BE01362823486. The company DUO-OPTIC is located at the address: PLACE DE LA PAIX 10; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 568,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in DUO-OPTIC were not found.
The main activity of DUO-OPTIC is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUO-OPTIC is not available. You also can look at reviews of DUO-OPTIC, open positions, location of DUO-OPTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUO-OPTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUO-OPTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUO-OPTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUO-OPTIC, employees, financial statistics.