ANDRE VAN POTTELBERGH

Contactgegevens ANDRE VAN POTTELBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VAN POTTELBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VAN POTTELBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 35BA; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53830569 (+32-53830569) 53830569 (+32-53830569)

Fax (fax): +32 (15) 133-94-93 +32 (15) 133-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VAN POTTELBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VAN POTTELBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VAN POTTELBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VAN POTTELBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VAN POTTELBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VAN POTTELBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VAN POTTELBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VAN POTTELBERGH
Products information ANDRE VAN POTTELBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE03893524169
Ondernemingsnummer: 4367858886
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ANDRE VAN POTTELBERGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VAN POTTELBERGH
(Get full report from official database of BE for ANDRE VAN POTTELBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VAN POTTELBERGH
Addition kinds of activities for ANDRE VAN POTTELBERGH

376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
52110507. Tegel, keramiek | Tile, ceramic

Werken bij ANDRE VAN POTTELBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VAN POTTELBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VAN POTTELBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VAN POTTELBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van ANDRE VAN POTTELBERGH in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VAN POTTELBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VAN POTTELBERGH. Laat een reactie achter voor ANDRE VAN POTTELBERGH. ANDRE VAN POTTELBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VAN POTTELBERGH. Leave a respond for ANDRE VAN POTTELBERGH. ANDRE VAN POTTELBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VAN POTTELBERGH op de google maps. Adres en contacten ANDRE VAN POTTELBERGH
Location of ANDRE VAN POTTELBERGH on the google maps. Address and contacts of ANDRE VAN POTTELBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VAN POTTELBERGH ANDRE VAN POTTELBERGH: Olens Boerke ('t) | MIREILLE VANDENHAUTE | DE ZOETE INVAL | ETIMEDIA | MOVIE MAX MOVIESTORES

Other related companies as ANDRE VAN POTTELBERGH: Olens Boerke ('t) | MIREILLE VANDENHAUTE | DE ZOETE INVAL | ETIMEDIA | MOVIE MAX MOVIESTORES

ANDRE VAN POTTELBERGH is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VAN POTTELBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893524169. Het bedrijf ANDRE VAN POTTELBERGH bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 35BA; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in ANDRE VAN POTTELBERGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VAN POTTELBERGH is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VAN POTTELBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VAN POTTELBERGH, openstaande posities, locatie van ANDRE VAN POTTELBERGH op de kaart.

ANDRE VAN POTTELBERGH is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VAN POTTELBERGH, company assigned to the tax number BE03893524169. The company ANDRE VAN POTTELBERGH is located at the address: STATIONSSTRAAT 35BA; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticiens. Products created in ANDRE VAN POTTELBERGH were not found.
The main activity of ANDRE VAN POTTELBERGH is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VAN POTTELBERGH is not available. You also can look at reviews of ANDRE VAN POTTELBERGH, open positions, location of ANDRE VAN POTTELBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VAN POTTELBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VAN POTTELBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VAN POTTELBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VAN POTTELBERGH, employees, financial statistics.