A. KEMP

Contactgegevens A. KEMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. KEMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. KEMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 13; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11222373 (+32-11222373) 11222373 (+32-11222373)

Fax (fax): +32 (12) 191-81-38 +32 (12) 191-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. KEMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. KEMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. KEMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. KEMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. KEMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. KEMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. KEMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. KEMP
Products information A. KEMP

BTW identificatienummer (tax): BE07469299316
Ondernemingsnummer: 6153961181
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in A. KEMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. KEMP
(Get full report from official database of BE for A. KEMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. KEMP
Addition kinds of activities for A. KEMP

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
25310402. Stadion zitplaatsen | Stadium seating
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
50210302. bedspiralen | Bedsprings
59990402. telescopen | Telescopes
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service

Werken bij A. KEMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. KEMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. KEMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. KEMP. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

Zoek naar antwoorden van A. KEMP in sociale netwerken
Look for responds of A. KEMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. KEMP. Laat een reactie achter voor A. KEMP. A. KEMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. KEMP. Leave a respond for A. KEMP. A. KEMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. KEMP op de google maps. Adres en contacten A. KEMP
Location of A. KEMP on the google maps. Address and contacts of A. KEMP

Andere gerelateerde bedrijven als come A. KEMP A. KEMP: M.J. Deco SPRL | Reflex Bedding | C.E.S. EUROPE | MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM | LA POSTE

Other related companies as A. KEMP: M.J. Deco SPRL | Reflex Bedding | C.E.S. EUROPE | MOBISTAR CENTER THIERRY TELECOM | LA POSTE

A. KEMP is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. KEMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469299316. Het bedrijf A. KEMP bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 13; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in A. KEMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. KEMP is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. KEMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. KEMP, openstaande posities, locatie van A. KEMP op de kaart.

A. KEMP is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. KEMP, company assigned to the tax number BE07469299316. The company A. KEMP is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 13; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticiens. Products created in A. KEMP were not found.
The main activity of A. KEMP is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. KEMP is not available. You also can look at reviews of A. KEMP, open positions, location of A. KEMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. KEMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. KEMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. KEMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. KEMP, employees, financial statistics.