PEARLE OPTICIENS

Contactgegevens PEARLE OPTICIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEARLE OPTICIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEARLE OPTICIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTSESTEENWEG 42; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12238629 (+32-12238629) 12238629 (+32-12238629)

Fax (fax): +32 (50) 784-81-59 +32 (50) 784-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEARLE OPTICIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEARLE OPTICIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEARLE OPTICIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEARLE OPTICIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEARLE OPTICIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEARLE OPTICIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEARLE OPTICIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEARLE OPTICIENS
Products information PEARLE OPTICIENS

BTW identificatienummer (tax): BE05567565917
Ondernemingsnummer: 2797637939
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Verres,Lentilles de Contact,Montures,Lunettes de Soleil,Lunettes. Services: Montage des Verres en 1 jour,Test des Yeux..

Product categorie (product category): Opticiens Pearle. Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEARLE OPTICIENS
(Get full report from official database of BE for PEARLE OPTICIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEARLE OPTICIENS
Addition kinds of activities for PEARLE OPTICIENS

348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
801101. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners
20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public

Werken bij PEARLE OPTICIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEARLE OPTICIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEARLE OPTICIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEARLE OPTICIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van PEARLE OPTICIENS in sociale netwerken
Look for responds of PEARLE OPTICIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEARLE OPTICIENS. Laat een reactie achter voor PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEARLE OPTICIENS. Leave a respond for PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEARLE OPTICIENS op de google maps. Adres en contacten PEARLE OPTICIENS
Location of PEARLE OPTICIENS on the google maps. Address and contacts of PEARLE OPTICIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PEARLE OPTICIENS PEARLE OPTICIENS: LEO VAN MECHELEN | MONIQUE VAN LOO | Boutelegier O | Clean Tex | Sokrema

Other related companies as PEARLE OPTICIENS: LEO VAN MECHELEN | MONIQUE VAN LOO | Boutelegier O | Clean Tex | Sokrema

PEARLE OPTICIENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEARLE OPTICIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05567565917. Het bedrijf PEARLE OPTICIENS bevindt zich op het adres: MAASTRICHTSESTEENWEG 42; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticiens Pearle. Opticiens. Lijst met producten zijn Produits: Verres,Lentilles de Contact,Montures,Lunettes de Soleil,Lunettes. Services: Montage des Verres en 1 jour,Test des Yeux...
De hoofdactiviteit van PEARLE OPTICIENS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEARLE OPTICIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEARLE OPTICIENS, openstaande posities, locatie van PEARLE OPTICIENS op de kaart.

PEARLE OPTICIENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEARLE OPTICIENS, company assigned to the tax number BE05567565917. The company PEARLE OPTICIENS is located at the address: MAASTRICHTSESTEENWEG 42; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticiens Pearle. Opticiens. List of products are Produits: Verres,Lentilles de Contact,Montures,Lunettes de Soleil,Lunettes. Services: Montage des Verres en 1 jour,Test des Yeux...
The main activity of PEARLE OPTICIENS is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEARLE OPTICIENS is not available. You also can look at reviews of PEARLE OPTICIENS, open positions, location of PEARLE OPTICIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEARLE OPTICIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEARLE OPTICIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEARLE OPTICIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEARLE OPTICIENS, employees, financial statistics.