VAN KERCKHOVEN JO

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VAN KERCKHOVEN JO
Private companiesMiscellaneous Retail • VAN KERCKHOVEN JO

Contactgegevens VAN KERCKHOVEN JO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN KERCKHOVEN JO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN KERCKHOVEN JO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 24A; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 27 59 (+32-011 54 27 59) 011 54 27 59 (+32-011 54 27 59)

Fax (fax): 011 55 22 93 (+32-011 55 22 93) 011 55 22 93 (+32-011 55 22 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN KERCKHOVEN JO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN KERCKHOVEN JO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN KERCKHOVEN JO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN KERCKHOVEN JO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN KERCKHOVEN JO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN KERCKHOVEN JO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN KERCKHOVEN JO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN KERCKHOVEN JO
Products information VAN KERCKHOVEN JO

BTW identificatienummer (tax): BE03535095214
Ondernemingsnummer: 5080596923
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Hearing aids

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN KERCKHOVEN JO
(Get full report from official database of BE for VAN KERCKHOVEN JO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN KERCKHOVEN JO
Addition kinds of activities for VAN KERCKHOVEN JO

24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij VAN KERCKHOVEN JO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN KERCKHOVEN JO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN KERCKHOVEN JO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN KERCKHOVEN JO. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van VAN KERCKHOVEN JO in sociale netwerken
Look for responds of VAN KERCKHOVEN JO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN KERCKHOVEN JO. Laat een reactie achter voor VAN KERCKHOVEN JO. VAN KERCKHOVEN JO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN KERCKHOVEN JO. Leave a respond for VAN KERCKHOVEN JO. VAN KERCKHOVEN JO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN KERCKHOVEN JO op de google maps. Adres en contacten VAN KERCKHOVEN JO
Location of VAN KERCKHOVEN JO on the google maps. Address and contacts of VAN KERCKHOVEN JO

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN KERCKHOVEN JO VAN KERCKHOVEN JO: Verplancke R | BOUCH. DUPUIS-GODFRIAUX | A.C. MEETJESLAND | FRITUUR / SNACK OLYMPIX | Kube & Kubenz Belgi? NV

Other related companies as VAN KERCKHOVEN JO: Verplancke R | BOUCH. DUPUIS-GODFRIAUX | A.C. MEETJESLAND | FRITUUR / SNACK OLYMPIX | Kube & Kubenz Belgi? NV

VAN KERCKHOVEN JO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN KERCKHOVEN JO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03535095214. Het bedrijf VAN KERCKHOVEN JO bevindt zich op het adres: Kerkstraat 24A; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Hearing aids.
De hoofdactiviteit van VAN KERCKHOVEN JO is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN KERCKHOVEN JO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN KERCKHOVEN JO, openstaande posities, locatie van VAN KERCKHOVEN JO op de kaart.

VAN KERCKHOVEN JO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN KERCKHOVEN JO, company assigned to the tax number BE03535095214. The company VAN KERCKHOVEN JO is located at the address: Kerkstraat 24A; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Hearing aids.
The main activity of VAN KERCKHOVEN JO is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN KERCKHOVEN JO is not available. You also can look at reviews of VAN KERCKHOVEN JO, open positions, location of VAN KERCKHOVEN JO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN KERCKHOVEN JO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN KERCKHOVEN JO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN KERCKHOVEN JO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN KERCKHOVEN JO, employees, financial statistics.