BANQUE DU BRABANT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BANQUE DU BRABANT
Private companiesTobacco Products • BANQUE DU BRABANT

Contactgegevens BANQUE DU BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUE DU BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUE DU BRABANT

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): RUE DES VOLONTAIRES 7; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10224104 (+32-10224104) 10224104 (+32-10224104)

Fax (fax): +32 (2) 801-81-58 +32 (2) 801-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUE DU BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUE DU BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUE DU BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUE DU BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUE DU BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUE DU BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUE DU BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUE DU BRABANT
Products information BANQUE DU BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE06632690429
Ondernemingsnummer: 9265838623
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUE DU BRABANT
(Get full report from official database of BE for BANQUE DU BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUE DU BRABANT
Addition kinds of activities for BANQUE DU BRABANT

16110202. Betonbouw: wegen, snelwegen, trottoirs, enz. | Concrete construction: roads, highways, sidewalks, etc.
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
38429916. stofmaskers | Respirators

Werken bij BANQUE DU BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUE DU BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUE DU BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUE DU BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van BANQUE DU BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of BANQUE DU BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUE DU BRABANT. Laat een reactie achter voor BANQUE DU BRABANT. BANQUE DU BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUE DU BRABANT. Leave a respond for BANQUE DU BRABANT. BANQUE DU BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUE DU BRABANT op de google maps. Adres en contacten BANQUE DU BRABANT
Location of BANQUE DU BRABANT on the google maps. Address and contacts of BANQUE DU BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUE DU BRABANT BANQUE DU BRABANT: FRANS VAN DIJCK | VAN GOETHEM VICTOR | Transmosca SA | HOFMAN & FILS | BAKKERIJ GOOSSENS

Other related companies as BANQUE DU BRABANT: FRANS VAN DIJCK | VAN GOETHEM VICTOR | Transmosca SA | HOFMAN & FILS | BAKKERIJ GOOSSENS

BANQUE DU BRABANT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUE DU BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632690429. Het bedrijf BANQUE DU BRABANT bevindt zich op het adres: RUE DES VOLONTAIRES 7; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BANQUE DU BRABANT is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUE DU BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUE DU BRABANT, openstaande posities, locatie van BANQUE DU BRABANT op de kaart.

BANQUE DU BRABANT is a company, that was registered 1990 in Wavre region, Belgium. Full name of company is BANQUE DU BRABANT, company assigned to the tax number BE06632690429. The company BANQUE DU BRABANT is located at the address: RUE DES VOLONTAIRES 7; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BANQUE DU BRABANT is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUE DU BRABANT is not available. You also can look at reviews of BANQUE DU BRABANT, open positions, location of BANQUE DU BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUE DU BRABANT, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUE DU BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUE DU BRABANT, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUE DU BRABANT, employees, financial statistics.