ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS
Private companiesBusiness Services • ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS

Contactgegevens ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quellinstraat 14; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 98 00 (+32-03 231 98 00) 03 231 98 00 (+32-03 231 98 00)

Fax (fax): 03 231 98 00 (+32-03 231 98 00) 03 231 98 00 (+32-03 231 98 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS
Products information ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS

BTW identificatienummer (tax): BE05278900146
Ondernemingsnummer: 4509582519
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS
(Get full report from official database of BE for ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS
Addition kinds of activities for ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS

14420202. Kiezelmijn | Pebble mining
22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
38420419. Walkers | Walkers
59999911. vuurwerk | Fireworks
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. Laat een reactie achter voor ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. Leave a respond for ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS. ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS op de google maps. Adres en contacten ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS
Location of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS on the google maps. Address and contacts of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: MAES J | Josson D | FA. ERIFLAM DECOR | DANIEL LEONARD | Ongena BVBA

Other related companies as ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS: MAES J | Josson D | FA. ERIFLAM DECOR | DANIEL LEONARD | Ongena BVBA

ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05278900146. Het bedrijf ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS bevindt zich op het adres: Quellinstraat 14; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, openstaande posities, locatie van ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS op de kaart.

ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, company assigned to the tax number BE05278900146. The company ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is located at the address: Quellinstraat 14; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses.
The main activity of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS is not available. You also can look at reviews of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, open positions, location of ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL OPTICS-L ZWIJSEN OPTICS, employees, financial statistics.