BANKUNIE

Contactgegevens BANKUNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANKUNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANKUNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTINUSSTRAAT 4; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14371534 (+32-14371534) 14371534 (+32-14371534)

Fax (fax): +32 (53) 659-48-87 +32 (53) 659-48-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANKUNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANKUNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANKUNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANKUNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANKUNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANKUNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANKUNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANKUNIE
Products information BANKUNIE

BTW identificatienummer (tax): BE09051330566
Ondernemingsnummer: 3939117431
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANKUNIE
(Get full report from official database of BE for BANKUNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANKUNIE
Addition kinds of activities for BANKUNIE

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
14290100. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
14999905. Diatomaceous earth mining | Diatomaceous earth mining
22110808. Nainsook, katoen | Nainsook, cotton
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
29520102. Dakcement: asfalt, vezel of plastic | Roof cement: asphalt, fibrous, or plastic
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
51991001. Decals | Decals

Werken bij BANKUNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANKUNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANKUNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANKUNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van BANKUNIE in sociale netwerken
Look for responds of BANKUNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANKUNIE. Laat een reactie achter voor BANKUNIE. BANKUNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANKUNIE. Leave a respond for BANKUNIE. BANKUNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANKUNIE op de google maps. Adres en contacten BANKUNIE
Location of BANKUNIE on the google maps. Address and contacts of BANKUNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANKUNIE BANKUNIE: Zeil- en Vlaggenmakerij De Wit NV | ARICKX CHRISTIAN | AWOUTERS BETON NV | FERME JOIRET | POLICE F?D?RALE

Other related companies as BANKUNIE: Zeil- en Vlaggenmakerij De Wit NV | ARICKX CHRISTIAN | AWOUTERS BETON NV | FERME JOIRET | POLICE F?D?RALE

BANKUNIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANKUNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09051330566. Het bedrijf BANKUNIE bevindt zich op het adres: SINT-MARTINUSSTRAAT 4; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BANKUNIE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANKUNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANKUNIE, openstaande posities, locatie van BANKUNIE op de kaart.

BANKUNIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANKUNIE, company assigned to the tax number BE09051330566. The company BANKUNIE is located at the address: SINT-MARTINUSSTRAAT 4; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BANKUNIE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BANKUNIE is not available. You also can look at reviews of BANKUNIE, open positions, location of BANKUNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANKUNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANKUNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANKUNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANKUNIE, employees, financial statistics.