Optiek Rodenbach-Balduck

Contactgegevens Optiek Rodenbach-Balduck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optiek Rodenbach-Balduck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optiek Rodenbach-Balduck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordstraat 4; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 36 02 (+32-058 31 36 02) 058 31 36 02 (+32-058 31 36 02)

Fax (fax): +32 (57) 966-92-79 +32 (57) 966-92-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optiek Rodenbach-Balduck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optiek Rodenbach-Balduck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optiek Rodenbach-Balduck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optiek Rodenbach-Balduck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optiek Rodenbach-Balduck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optiek Rodenbach-Balduck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optiek Rodenbach-Balduck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optiek Rodenbach-Balduck
Products information Optiek Rodenbach-Balduck

BTW identificatienummer (tax): BE09137847900
Ondernemingsnummer: 6560180664
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optiek Rodenbach-Balduck
(Get full report from official database of BE for Optiek Rodenbach-Balduck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optiek Rodenbach-Balduck
Addition kinds of activities for Optiek Rodenbach-Balduck

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
26759904. Nieuwsbord, geplakt, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Newsboard, pasted, die-cut: made from purchased materials
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij Optiek Rodenbach-Balduck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optiek Rodenbach-Balduck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optiek Rodenbach-Balduck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optiek Rodenbach-Balduck. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van Optiek Rodenbach-Balduck in sociale netwerken
Look for responds of Optiek Rodenbach-Balduck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optiek Rodenbach-Balduck. Laat een reactie achter voor Optiek Rodenbach-Balduck. Optiek Rodenbach-Balduck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optiek Rodenbach-Balduck. Leave a respond for Optiek Rodenbach-Balduck. Optiek Rodenbach-Balduck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optiek Rodenbach-Balduck op de google maps. Adres en contacten Optiek Rodenbach-Balduck
Location of Optiek Rodenbach-Balduck on the google maps. Address and contacts of Optiek Rodenbach-Balduck

Andere gerelateerde bedrijven als come Optiek Rodenbach-Balduck Optiek Rodenbach-Balduck: Esdoorn Decor | Mobilo Snack | JOZEF VAN RAEMDONCK | Kinderboerderij d'Oude Smelterij VZW | AGOSTINO SCOZZARI

Other related companies as Optiek Rodenbach-Balduck: Esdoorn Decor | Mobilo Snack | JOZEF VAN RAEMDONCK | Kinderboerderij d'Oude Smelterij VZW | AGOSTINO SCOZZARI

Optiek Rodenbach-Balduck is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Optiek Rodenbach-Balduck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09137847900. Het bedrijf Optiek Rodenbach-Balduck bevindt zich op het adres: Noordstraat 4; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van Optiek Rodenbach-Balduck is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optiek Rodenbach-Balduck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optiek Rodenbach-Balduck, openstaande posities, locatie van Optiek Rodenbach-Balduck op de kaart.

Optiek Rodenbach-Balduck is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Optiek Rodenbach-Balduck, company assigned to the tax number BE09137847900. The company Optiek Rodenbach-Balduck is located at the address: Noordstraat 4; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses.
The main activity of Optiek Rodenbach-Balduck is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Optiek Rodenbach-Balduck is not available. You also can look at reviews of Optiek Rodenbach-Balduck, open positions, location of Optiek Rodenbach-Balduck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optiek Rodenbach-Balduck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optiek Rodenbach-Balduck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optiek Rodenbach-Balduck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optiek Rodenbach-Balduck, employees, financial statistics.