OPTIEK CZYZEWSKI

Contactgegevens OPTIEK CZYZEWSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK CZYZEWSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK CZYZEWSKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lode Peetersplantsoen 9; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 90 06 (+32-014 42 90 06) 014 42 90 06 (+32-014 42 90 06)

Fax (fax): +32 (10) 711-25-18 +32 (10) 711-25-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK CZYZEWSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK CZYZEWSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK CZYZEWSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK CZYZEWSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK CZYZEWSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK CZYZEWSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK CZYZEWSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK CZYZEWSKI
Products information OPTIEK CZYZEWSKI

BTW identificatienummer (tax): BE02465301513
Ondernemingsnummer: 5242370605
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Contact lenses

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK CZYZEWSKI
(Get full report from official database of BE for OPTIEK CZYZEWSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK CZYZEWSKI
Addition kinds of activities for OPTIEK CZYZEWSKI

514499. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
30690309. Veters, rubber | Mittens, rubber
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
38120122. Machmeters | Machmeters
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij OPTIEK CZYZEWSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK CZYZEWSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK CZYZEWSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK CZYZEWSKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK CZYZEWSKI in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK CZYZEWSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK CZYZEWSKI. Laat een reactie achter voor OPTIEK CZYZEWSKI. OPTIEK CZYZEWSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK CZYZEWSKI. Leave a respond for OPTIEK CZYZEWSKI. OPTIEK CZYZEWSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK CZYZEWSKI op de google maps. Adres en contacten OPTIEK CZYZEWSKI
Location of OPTIEK CZYZEWSKI on the google maps. Address and contacts of OPTIEK CZYZEWSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK CZYZEWSKI OPTIEK CZYZEWSKI: FISCO | ROYAL ASSOCIATION SPORTIVE | GEEREBAERT P. | Taheri A | SUREDA, MICHEL

Other related companies as OPTIEK CZYZEWSKI: FISCO | ROYAL ASSOCIATION SPORTIVE | GEEREBAERT P. | Taheri A | SUREDA, MICHEL

OPTIEK CZYZEWSKI is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK CZYZEWSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02465301513. Het bedrijf OPTIEK CZYZEWSKI bevindt zich op het adres: Lode Peetersplantsoen 9; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 346,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses.
De hoofdactiviteit van OPTIEK CZYZEWSKI is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK CZYZEWSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK CZYZEWSKI, openstaande posities, locatie van OPTIEK CZYZEWSKI op de kaart.

OPTIEK CZYZEWSKI is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK CZYZEWSKI, company assigned to the tax number BE02465301513. The company OPTIEK CZYZEWSKI is located at the address: Lode Peetersplantsoen 9; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 346,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses.
The main activity of OPTIEK CZYZEWSKI is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK CZYZEWSKI is not available. You also can look at reviews of OPTIEK CZYZEWSKI, open positions, location of OPTIEK CZYZEWSKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK CZYZEWSKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK CZYZEWSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK CZYZEWSKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK CZYZEWSKI, employees, financial statistics.