Meeussen P

Contactgegevens Meeussen P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meeussen P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meeussen P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 51; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 14 60 (+32-014 41 14 60) 014 41 14 60 (+32-014 41 14 60)

Fax (fax): 014 41 86 71 (+32-014 41 86 71) 014 41 86 71 (+32-014 41 86 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meeussen P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meeussen P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meeussen P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meeussen P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meeussen P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meeussen P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meeussen P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meeussen P
Products information Meeussen P

BTW identificatienummer (tax): BE09836029052
Ondernemingsnummer: 4654602050
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Meeussen P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meeussen P
(Get full report from official database of BE for Meeussen P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meeussen P
Addition kinds of activities for Meeussen P

25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
27890100. Display montage | Display mounting
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment

Werken bij Meeussen P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meeussen P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meeussen P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meeussen P. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

Zoek naar antwoorden van Meeussen P in sociale netwerken
Look for responds of Meeussen P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meeussen P. Laat een reactie achter voor Meeussen P. Meeussen P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meeussen P. Leave a respond for Meeussen P. Meeussen P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meeussen P op de google maps. Adres en contacten Meeussen P
Location of Meeussen P on the google maps. Address and contacts of Meeussen P

Andere gerelateerde bedrijven als come Meeussen P Meeussen P: Plastique | Association Julie & Melissa n'Oubliez Pas ASBL | FRANCK SCHRIJNWERKERIJ | J. D'HONDT | JEAN WILMET

Other related companies as Meeussen P: Plastique | Association Julie & Melissa n'Oubliez Pas ASBL | FRANCK SCHRIJNWERKERIJ | J. D'HONDT | JEAN WILMET

Meeussen P is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meeussen P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09836029052. Het bedrijf Meeussen P bevindt zich op het adres: Grote Markt 51; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Meeussen P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meeussen P is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meeussen P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meeussen P, openstaande posities, locatie van Meeussen P op de kaart.

Meeussen P is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meeussen P, company assigned to the tax number BE09836029052. The company Meeussen P is located at the address: Grote Markt 51; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. Products created in Meeussen P were not found.
The main activity of Meeussen P is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meeussen P is not available. You also can look at reviews of Meeussen P, open positions, location of Meeussen P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meeussen P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meeussen P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meeussen P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meeussen P, employees, financial statistics.