HALL HOPITAL JOLIMONT

Contactgegevens HALL HOPITAL JOLIMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HALL HOPITAL JOLIMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HALL HOPITAL JOLIMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Louve 8; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 23 35 68 (+32-064 23 35 68) 064 23 35 68 (+32-064 23 35 68)

Fax (fax): +32 (15) 741-55-22 +32 (15) 741-55-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HALL HOPITAL JOLIMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HALL HOPITAL JOLIMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HALL HOPITAL JOLIMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HALL HOPITAL JOLIMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HALL HOPITAL JOLIMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HALL HOPITAL JOLIMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HALL HOPITAL JOLIMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HALL HOPITAL JOLIMONT
Products information HALL HOPITAL JOLIMONT

BTW identificatienummer (tax): BE07492919921
Ondernemingsnummer: 7555267333
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HALL HOPITAL JOLIMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HALL HOPITAL JOLIMONT
(Get full report from official database of BE for HALL HOPITAL JOLIMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HALL HOPITAL JOLIMONT
Addition kinds of activities for HALL HOPITAL JOLIMONT

236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
38429919. Sterilisatoren, ziekenhuis en chirurgisch | Sterilizers, hospital and surgical

Werken bij HALL HOPITAL JOLIMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HALL HOPITAL JOLIMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HALL HOPITAL JOLIMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HALL HOPITAL JOLIMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

Zoek naar antwoorden van HALL HOPITAL JOLIMONT in sociale netwerken
Look for responds of HALL HOPITAL JOLIMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HALL HOPITAL JOLIMONT. Laat een reactie achter voor HALL HOPITAL JOLIMONT. HALL HOPITAL JOLIMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HALL HOPITAL JOLIMONT. Leave a respond for HALL HOPITAL JOLIMONT. HALL HOPITAL JOLIMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HALL HOPITAL JOLIMONT op de google maps. Adres en contacten HALL HOPITAL JOLIMONT
Location of HALL HOPITAL JOLIMONT on the google maps. Address and contacts of HALL HOPITAL JOLIMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come HALL HOPITAL JOLIMONT HALL HOPITAL JOLIMONT: SLAGERIJ VAN GEEL | Vijverhof | Stockske ('t) | Glorieux Ph | D. RYCKX

Other related companies as HALL HOPITAL JOLIMONT: SLAGERIJ VAN GEEL | Vijverhof | Stockske ('t) | Glorieux Ph | D. RYCKX

HALL HOPITAL JOLIMONT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HALL HOPITAL JOLIMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07492919921. Het bedrijf HALL HOPITAL JOLIMONT bevindt zich op het adres: Place de la Louve 8; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 738,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in HALL HOPITAL JOLIMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HALL HOPITAL JOLIMONT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HALL HOPITAL JOLIMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HALL HOPITAL JOLIMONT, openstaande posities, locatie van HALL HOPITAL JOLIMONT op de kaart.

HALL HOPITAL JOLIMONT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HALL HOPITAL JOLIMONT, company assigned to the tax number BE07492919921. The company HALL HOPITAL JOLIMONT is located at the address: Place de la Louve 8; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 738,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. Products created in HALL HOPITAL JOLIMONT were not found.
The main activity of HALL HOPITAL JOLIMONT is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HALL HOPITAL JOLIMONT is not available. You also can look at reviews of HALL HOPITAL JOLIMONT, open positions, location of HALL HOPITAL JOLIMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HALL HOPITAL JOLIMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HALL HOPITAL JOLIMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HALL HOPITAL JOLIMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HALL HOPITAL JOLIMONT, employees, financial statistics.