Dupont Opticiens SPRL

Contactgegevens Dupont Opticiens SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupont Opticiens SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupont Opticiens SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Gilles 63; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 28 68 (+32-04 223 28 68) 04 223 28 68 (+32-04 223 28 68)

Fax (fax): 04 223 28 38 (+32-04 223 28 38) 04 223 28 38 (+32-04 223 28 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupont Opticiens SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupont Opticiens SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupont Opticiens SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupont Opticiens SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupont Opticiens SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupont Opticiens SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupont Opticiens SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupont Opticiens SPRL
Products information Dupont Opticiens SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01551239013
Ondernemingsnummer: 2922058105
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Contact lenses; Eyes (Artificial)

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupont Opticiens SPRL
(Get full report from official database of BE for Dupont Opticiens SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupont Opticiens SPRL
Addition kinds of activities for Dupont Opticiens SPRL

267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
38250105. Digitale testapparatuur, elektronische en elektrische circuits | Digital test equipment, electronic and electrical circuits
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty
72990000. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij Dupont Opticiens SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupont Opticiens SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupont Opticiens SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupont Opticiens SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van Dupont Opticiens SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dupont Opticiens SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupont Opticiens SPRL. Laat een reactie achter voor Dupont Opticiens SPRL. Dupont Opticiens SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupont Opticiens SPRL. Leave a respond for Dupont Opticiens SPRL. Dupont Opticiens SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupont Opticiens SPRL op de google maps. Adres en contacten Dupont Opticiens SPRL
Location of Dupont Opticiens SPRL on the google maps. Address and contacts of Dupont Opticiens SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupont Opticiens SPRL Dupont Opticiens SPRL: De Schrijver T | Hendrickx P | LUDWIG HENDRIKX | AXEL BOSSUYT | BENEDICTE LAMBRECHTS

Other related companies as Dupont Opticiens SPRL: De Schrijver T | Hendrickx P | LUDWIG HENDRIKX | AXEL BOSSUYT | BENEDICTE LAMBRECHTS

Dupont Opticiens SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dupont Opticiens SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01551239013. Het bedrijf Dupont Opticiens SPRL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Gilles 63; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Contact lenses; Eyes (Artificial).
De hoofdactiviteit van Dupont Opticiens SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupont Opticiens SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupont Opticiens SPRL, openstaande posities, locatie van Dupont Opticiens SPRL op de kaart.

Dupont Opticiens SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dupont Opticiens SPRL, company assigned to the tax number BE01551239013. The company Dupont Opticiens SPRL is located at the address: Rue Saint-Gilles 63; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticians - Retail. List of products are Contact lenses; Eyes (Artificial).
The main activity of Dupont Opticiens SPRL is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupont Opticiens SPRL is not available. You also can look at reviews of Dupont Opticiens SPRL, open positions, location of Dupont Opticiens SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupont Opticiens SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupont Opticiens SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupont Opticiens SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupont Opticiens SPRL, employees, financial statistics.