BANK VAN ROESELARE

Contactgegevens BANK VAN ROESELARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANK VAN ROESELARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANK VAN ROESELARE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): DIJVER 8; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333188 (+32-50333188) 50333188 (+32-50333188)

Fax (fax): +32 (81) 895-69-36 +32 (81) 895-69-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANK VAN ROESELARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANK VAN ROESELARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANK VAN ROESELARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANK VAN ROESELARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANK VAN ROESELARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANK VAN ROESELARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANK VAN ROESELARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANK VAN ROESELARE
Products information BANK VAN ROESELARE

BTW identificatienummer (tax): BE03591125488
Ondernemingsnummer: 6520904541
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANK VAN ROESELARE
(Get full report from official database of BE for BANK VAN ROESELARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANK VAN ROESELARE
Addition kinds of activities for BANK VAN ROESELARE

7833. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery
50650300. Elektronische onderdelen | Electronic parts
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories

Werken bij BANK VAN ROESELARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANK VAN ROESELARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANK VAN ROESELARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANK VAN ROESELARE. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

Zoek naar antwoorden van BANK VAN ROESELARE in sociale netwerken
Look for responds of BANK VAN ROESELARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANK VAN ROESELARE. Laat een reactie achter voor BANK VAN ROESELARE. BANK VAN ROESELARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANK VAN ROESELARE. Leave a respond for BANK VAN ROESELARE. BANK VAN ROESELARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANK VAN ROESELARE op de google maps. Adres en contacten BANK VAN ROESELARE
Location of BANK VAN ROESELARE on the google maps. Address and contacts of BANK VAN ROESELARE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANK VAN ROESELARE BANK VAN ROESELARE: Wilrit | M.D.U. | SAMAN KERENDIAN | Verbaere BVBA | Evrard et Fils

Other related companies as BANK VAN ROESELARE: Wilrit | M.D.U. | SAMAN KERENDIAN | Verbaere BVBA | Evrard et Fils

BANK VAN ROESELARE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is BANK VAN ROESELARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03591125488. Het bedrijf BANK VAN ROESELARE bevindt zich op het adres: DIJVER 8; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BANK VAN ROESELARE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANK VAN ROESELARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANK VAN ROESELARE, openstaande posities, locatie van BANK VAN ROESELARE op de kaart.

BANK VAN ROESELARE is a company, that was registered 2000 in Brugge region, Belgium. Full name of company is BANK VAN ROESELARE, company assigned to the tax number BE03591125488. The company BANK VAN ROESELARE is located at the address: DIJVER 8; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BANK VAN ROESELARE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANK VAN ROESELARE is not available. You also can look at reviews of BANK VAN ROESELARE, open positions, location of BANK VAN ROESELARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANK VAN ROESELARE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANK VAN ROESELARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANK VAN ROESELARE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANK VAN ROESELARE, employees, financial statistics.