Borgniet-Pirard

Contactgegevens Borgniet-Pirard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borgniet-Pirard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borgniet-Pirard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Froissart 18; 6460; Chimay, België

Telefoon (phone): 060 21 29 68 (+32-060 21 29 68) 060 21 29 68 (+32-060 21 29 68)

Fax (fax): 060 21 29 68 (+32-060 21 29 68) 060 21 29 68 (+32-060 21 29 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borgniet-Pirard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borgniet-Pirard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borgniet-Pirard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borgniet-Pirard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borgniet-Pirard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borgniet-Pirard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borgniet-Pirard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borgniet-Pirard
Products information Borgniet-Pirard

BTW identificatienummer (tax): BE04431304931
Ondernemingsnummer: 2574340820
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Borgniet-Pirard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borgniet-Pirard
(Get full report from official database of BE for Borgniet-Pirard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borgniet-Pirard
Addition kinds of activities for Borgniet-Pirard

238999. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
01199900. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
28690107. Isopropylalcohol, isopropanol | Isopropyl alcohol, isopropanol
28990112. Orris olie | Orris oil
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
50850200. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply

Werken bij Borgniet-Pirard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borgniet-Pirard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borgniet-Pirard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borgniet-Pirard. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van Borgniet-Pirard in sociale netwerken
Look for responds of Borgniet-Pirard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borgniet-Pirard. Laat een reactie achter voor Borgniet-Pirard. Borgniet-Pirard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borgniet-Pirard. Leave a respond for Borgniet-Pirard. Borgniet-Pirard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borgniet-Pirard op de google maps. Adres en contacten Borgniet-Pirard
Location of Borgniet-Pirard on the google maps. Address and contacts of Borgniet-Pirard

Andere gerelateerde bedrijven als come Borgniet-Pirard Borgniet-Pirard: VOYAGES WASTEELS | ALTO-SABVA | LUC ELSEN | BOUDEWIJN VAN DEN HENDE | ELVIA/ELVIA ASSURANCES

Other related companies as Borgniet-Pirard: VOYAGES WASTEELS | ALTO-SABVA | LUC ELSEN | BOUDEWIJN VAN DEN HENDE | ELVIA/ELVIA ASSURANCES

Borgniet-Pirard is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Borgniet-Pirard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431304931. Het bedrijf Borgniet-Pirard bevindt zich op het adres: Place Froissart 18; 6460; Chimay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Borgniet-Pirard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Borgniet-Pirard is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borgniet-Pirard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borgniet-Pirard, openstaande posities, locatie van Borgniet-Pirard op de kaart.

Borgniet-Pirard is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Borgniet-Pirard, company assigned to the tax number BE04431304931. The company Borgniet-Pirard is located at the address: Place Froissart 18; 6460; Chimay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Borgniet-Pirard were not found.
The main activity of Borgniet-Pirard is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Borgniet-Pirard is not available. You also can look at reviews of Borgniet-Pirard, open positions, location of Borgniet-Pirard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borgniet-Pirard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borgniet-Pirard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borgniet-Pirard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borgniet-Pirard, employees, financial statistics.