AUDITION SERVICE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AUDITION SERVICE
Private companiesMetal Mining • AUDITION SERVICE

Contactgegevens AUDITION SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDITION SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDITION SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 321; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 21 21 70 (+32-081 21 21 70) 081 21 21 70 (+32-081 21 21 70)

Fax (fax): +32 (65) 407-23-57 +32 (65) 407-23-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDITION SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDITION SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDITION SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDITION SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDITION SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDITION SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDITION SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDITION SERVICE
Products information AUDITION SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE01320800781
Ondernemingsnummer: 3483734130
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Hearing aids

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDITION SERVICE
(Get full report from official database of BE for AUDITION SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDITION SERVICE
Addition kinds of activities for AUDITION SERVICE

326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
31110702. Roller leer | Roller leather
35420502. Knurling machines | Knurling machines
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)

Werken bij AUDITION SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDITION SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDITION SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDITION SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

Zoek naar antwoorden van AUDITION SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of AUDITION SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDITION SERVICE. Laat een reactie achter voor AUDITION SERVICE. AUDITION SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDITION SERVICE. Leave a respond for AUDITION SERVICE. AUDITION SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDITION SERVICE op de google maps. Adres en contacten AUDITION SERVICE
Location of AUDITION SERVICE on the google maps. Address and contacts of AUDITION SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDITION SERVICE AUDITION SERVICE: HUIS DENDER | K.C. KAPELLEN | VREUGDESTAPPERS | Groepspraktijk Heirnis | Blokker NV

Other related companies as AUDITION SERVICE: HUIS DENDER | K.C. KAPELLEN | VREUGDESTAPPERS | Groepspraktijk Heirnis | Blokker NV

AUDITION SERVICE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUDITION SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320800781. Het bedrijf AUDITION SERVICE bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 321; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 661,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Hearing aids.
De hoofdactiviteit van AUDITION SERVICE is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDITION SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDITION SERVICE, openstaande posities, locatie van AUDITION SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUDITION SERVICE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUDITION SERVICE, company assigned to the tax number BE01320800781. The company AUDITION SERVICE is located at the address: Chaussée de Louvain 321; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 661,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticians - Retail. List of products are Hearing aids.
The main activity of AUDITION SERVICE is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDITION SERVICE is not available. You also can look at reviews of AUDITION SERVICE, open positions, location of AUDITION SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDITION SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDITION SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDITION SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDITION SERVICE, employees, financial statistics.