BANK J. VAN BREDA & CO

Contactgegevens BANK J. VAN BREDA & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANK J. VAN BREDA & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANK J. VAN BREDA & CO

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): SCHUTTERSVEST 53; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15430307 (+32-15430307) 15430307 (+32-15430307)

Fax (fax): +32 (68) 135-63-96 +32 (68) 135-63-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANK J. VAN BREDA & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANK J. VAN BREDA & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANK J. VAN BREDA & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANK J. VAN BREDA & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANK J. VAN BREDA & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANK J. VAN BREDA & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANK J. VAN BREDA & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANK J. VAN BREDA & CO
Products information BANK J. VAN BREDA & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05608489990
Ondernemingsnummer: 2923156738
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANK J. VAN BREDA & CO
(Get full report from official database of BE for BANK J. VAN BREDA & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANK J. VAN BREDA & CO
Addition kinds of activities for BANK J. VAN BREDA & CO

299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
20929903. Visfilets | Fish fillets
25420202. Kasten: show, display of opslag: behalve hout | Cabinets: show, display, or storage: except wood
72619903. Begrafenishuis | Funeral home
79990501. Fietsverhuur | Bicycle rental

Werken bij BANK J. VAN BREDA & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANK J. VAN BREDA & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANK J. VAN BREDA & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANK J. VAN BREDA & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van BANK J. VAN BREDA & CO in sociale netwerken
Look for responds of BANK J. VAN BREDA & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANK J. VAN BREDA & CO. Laat een reactie achter voor BANK J. VAN BREDA & CO. BANK J. VAN BREDA & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANK J. VAN BREDA & CO. Leave a respond for BANK J. VAN BREDA & CO. BANK J. VAN BREDA & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANK J. VAN BREDA & CO op de google maps. Adres en contacten BANK J. VAN BREDA & CO
Location of BANK J. VAN BREDA & CO on the google maps. Address and contacts of BANK J. VAN BREDA & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BANK J. VAN BREDA & CO BANK J. VAN BREDA & CO: VANKERSSCHAEVER | LES ANN?ES FOLLES | VCLB RIJKSCENTRUM | CLAESSEN | AV PLASTICS ENGINEERING BELGIUM NV

Other related companies as BANK J. VAN BREDA & CO: VANKERSSCHAEVER | LES ANN?ES FOLLES | VCLB RIJKSCENTRUM | CLAESSEN | AV PLASTICS ENGINEERING BELGIUM NV

BANK J. VAN BREDA & CO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is BANK J. VAN BREDA & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05608489990. Het bedrijf BANK J. VAN BREDA & CO bevindt zich op het adres: SCHUTTERSVEST 53; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BANK J. VAN BREDA & CO is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANK J. VAN BREDA & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANK J. VAN BREDA & CO, openstaande posities, locatie van BANK J. VAN BREDA & CO op de kaart.

BANK J. VAN BREDA & CO is a company, that was registered 2010 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is BANK J. VAN BREDA & CO, company assigned to the tax number BE05608489990. The company BANK J. VAN BREDA & CO is located at the address: SCHUTTERSVEST 53; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BANK J. VAN BREDA & CO is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANK J. VAN BREDA & CO is not available. You also can look at reviews of BANK J. VAN BREDA & CO, open positions, location of BANK J. VAN BREDA & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANK J. VAN BREDA & CO, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANK J. VAN BREDA & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANK J. VAN BREDA & CO, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANK J. VAN BREDA & CO, employees, financial statistics.