OPTIEK VAN WESEMAEL NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • OPTIEK VAN WESEMAEL NV
Private companiesWater Transportation • OPTIEK VAN WESEMAEL NV

Contactgegevens OPTIEK VAN WESEMAEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIEK VAN WESEMAEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIEK VAN WESEMAEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groentenmarkt 15; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 26 92 (+32-09 225 26 92) 09 225 26 92 (+32-09 225 26 92)

Fax (fax): 09 234 16 27 (+32-09 234 16 27) 09 234 16 27 (+32-09 234 16 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIEK VAN WESEMAEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIEK VAN WESEMAEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIEK VAN WESEMAEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIEK VAN WESEMAEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIEK VAN WESEMAEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIEK VAN WESEMAEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIEK VAN WESEMAEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIEK VAN WESEMAEL NV
Products information OPTIEK VAN WESEMAEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE03642486572
Ondernemingsnummer: 5591186523
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Opticians - Retail; Contact lenses

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIEK VAN WESEMAEL NV
(Get full report from official database of BE for OPTIEK VAN WESEMAEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIEK VAN WESEMAEL NV
Addition kinds of activities for OPTIEK VAN WESEMAEL NV

507299. Hardware, nec | Hardware, nec
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
56999901. Caps en toga's (academische kleding) | Caps and gowns (academic vestments)
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij OPTIEK VAN WESEMAEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIEK VAN WESEMAEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIEK VAN WESEMAEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIEK VAN WESEMAEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: Konvert Interim Namur

    Type: Studentenjob

    Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van OPTIEK VAN WESEMAEL NV in sociale netwerken
Look for responds of OPTIEK VAN WESEMAEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIEK VAN WESEMAEL NV. Laat een reactie achter voor OPTIEK VAN WESEMAEL NV. OPTIEK VAN WESEMAEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIEK VAN WESEMAEL NV. Leave a respond for OPTIEK VAN WESEMAEL NV. OPTIEK VAN WESEMAEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIEK VAN WESEMAEL NV op de google maps. Adres en contacten OPTIEK VAN WESEMAEL NV
Location of OPTIEK VAN WESEMAEL NV on the google maps. Address and contacts of OPTIEK VAN WESEMAEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIEK VAN WESEMAEL NV OPTIEK VAN WESEMAEL NV: New Print Fabrisac NV | GEUVERS BVBA | ERIC STANDAERT | Blatec NV | LUCCA ET ECOSACS

Other related companies as OPTIEK VAN WESEMAEL NV: New Print Fabrisac NV | GEUVERS BVBA | ERIC STANDAERT | Blatec NV | LUCCA ET ECOSACS

OPTIEK VAN WESEMAEL NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIEK VAN WESEMAEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03642486572. Het bedrijf OPTIEK VAN WESEMAEL NV bevindt zich op het adres: Groentenmarkt 15; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Optical instruments. Lijst met producten zijn Opticians - Retail; Contact lenses.
De hoofdactiviteit van OPTIEK VAN WESEMAEL NV is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIEK VAN WESEMAEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIEK VAN WESEMAEL NV, openstaande posities, locatie van OPTIEK VAN WESEMAEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPTIEK VAN WESEMAEL NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIEK VAN WESEMAEL NV, company assigned to the tax number BE03642486572. The company OPTIEK VAN WESEMAEL NV is located at the address: Groentenmarkt 15; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Optical instruments. List of products are Opticians - Retail; Contact lenses.
The main activity of OPTIEK VAN WESEMAEL NV is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIEK VAN WESEMAEL NV is not available. You also can look at reviews of OPTIEK VAN WESEMAEL NV, open positions, location of OPTIEK VAN WESEMAEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIEK VAN WESEMAEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIEK VAN WESEMAEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIEK VAN WESEMAEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIEK VAN WESEMAEL NV, employees, financial statistics.