OMNILABO NV

Contactgegevens OMNILABO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMNILABO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMNILABO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 77; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 870 58 00 (+32-03 870 58 00) 03 870 58 00 (+32-03 870 58 00)

Fax (fax): 03 887 24 26 (+32-03 887 24 26) 03 887 24 26 (+32-03 887 24 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMNILABO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMNILABO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMNILABO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMNILABO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMNILABO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMNILABO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMNILABO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMNILABO NV
Products information OMNILABO NV

BTW identificatienummer (tax): BE07795318603
Ondernemingsnummer: 5402221679
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Medical instruments & apparatus; Scientific instruments & apparatus

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMNILABO NV
(Get full report from official database of BE for OMNILABO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMNILABO NV
Addition kinds of activities for OMNILABO NV

232200. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
824400. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
07619901. Bemanningsleden, boerenarbeid: aanbestedende diensten | Crew leaders, farm labor: contracting services
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete

Werken bij OMNILABO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMNILABO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMNILABO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMNILABO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Operator los-en laadoperaties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Vaste Job

    Voor Renewi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de los-en laadoperatie. Deze opdracht houdt specifiek in dat u instaat voor: De staalname van de vrachtwagens die de afvalstoffen aanleveren; Het begeleiden van de vrachtwagens naar de losplaats; Het lossen en verpompen van de vloeibare afvalstoffen; Het lossen van de containers met een containerwagen.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van OMNILABO NV in sociale netwerken
Look for responds of OMNILABO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMNILABO NV. Laat een reactie achter voor OMNILABO NV. OMNILABO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMNILABO NV. Leave a respond for OMNILABO NV. OMNILABO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMNILABO NV op de google maps. Adres en contacten OMNILABO NV
Location of OMNILABO NV on the google maps. Address and contacts of OMNILABO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OMNILABO NV OMNILABO NV: PAULUS SLABBERS | De Rouck Stefaan | Hobby Markt | VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN ]Hofstade | C.I.C. INTERNETSERVICES

Other related companies as OMNILABO NV: PAULUS SLABBERS | De Rouck Stefaan | Hobby Markt | VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN ]Hofstade | C.I.C. INTERNETSERVICES

OMNILABO NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMNILABO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07795318603. Het bedrijf OMNILABO NV bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 77; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Optical instruments. Lijst met producten zijn Medical instruments & apparatus; Scientific instruments & apparatus.
De hoofdactiviteit van OMNILABO NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMNILABO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMNILABO NV, openstaande posities, locatie van OMNILABO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OMNILABO NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMNILABO NV, company assigned to the tax number BE07795318603. The company OMNILABO NV is located at the address: Boomsesteenweg 77; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Optical instruments. List of products are Medical instruments & apparatus; Scientific instruments & apparatus.
The main activity of OMNILABO NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OMNILABO NV is not available. You also can look at reviews of OMNILABO NV, open positions, location of OMNILABO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMNILABO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMNILABO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMNILABO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMNILABO NV, employees, financial statistics.