Mertens Optiek Oogmerk

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Mertens Optiek Oogmerk
Private companiesMiscellaneous Retail • Mertens Optiek Oogmerk

Contactgegevens Mertens Optiek Oogmerk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mertens Optiek Oogmerk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mertens Optiek Oogmerk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 1; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 26 22 72 (+32-016 26 22 72) 016 26 22 72 (+32-016 26 22 72)

Fax (fax): 016 25 13 64 (+32-016 25 13 64) 016 25 13 64 (+32-016 25 13 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mertens Optiek Oogmerk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mertens Optiek Oogmerk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mertens Optiek Oogmerk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mertens Optiek Oogmerk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mertens Optiek Oogmerk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mertens Optiek Oogmerk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mertens Optiek Oogmerk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mertens Optiek Oogmerk
Products information Mertens Optiek Oogmerk

BTW identificatienummer (tax): BE06664550781
Ondernemingsnummer: 3202484130
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Opticians - Retail; Contact lenses; Thermometers

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mertens Optiek Oogmerk
(Get full report from official database of BE for Mertens Optiek Oogmerk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mertens Optiek Oogmerk
Addition kinds of activities for Mertens Optiek Oogmerk

4923. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
345201. Pins | Pins
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
59991700. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials

Werken bij Mertens Optiek Oogmerk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mertens Optiek Oogmerk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mertens Optiek Oogmerk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mertens Optiek Oogmerk. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Mertens Optiek Oogmerk in sociale netwerken
Look for responds of Mertens Optiek Oogmerk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mertens Optiek Oogmerk. Laat een reactie achter voor Mertens Optiek Oogmerk. Mertens Optiek Oogmerk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mertens Optiek Oogmerk. Leave a respond for Mertens Optiek Oogmerk. Mertens Optiek Oogmerk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mertens Optiek Oogmerk op de google maps. Adres en contacten Mertens Optiek Oogmerk
Location of Mertens Optiek Oogmerk on the google maps. Address and contacts of Mertens Optiek Oogmerk

Andere gerelateerde bedrijven als come Mertens Optiek Oogmerk Mertens Optiek Oogmerk: Vanhalst BVBA | Panukkale | COIFFURE CHARME | JOS VANDEVENNE | MARCEL DEMEULEMEESTER

Other related companies as Mertens Optiek Oogmerk: Vanhalst BVBA | Panukkale | COIFFURE CHARME | JOS VANDEVENNE | MARCEL DEMEULEMEESTER

Mertens Optiek Oogmerk is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mertens Optiek Oogmerk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664550781. Het bedrijf Mertens Optiek Oogmerk bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 1; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Optical instruments. Lijst met producten zijn Opticians - Retail; Contact lenses; Thermometers.
De hoofdactiviteit van Mertens Optiek Oogmerk is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mertens Optiek Oogmerk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mertens Optiek Oogmerk, openstaande posities, locatie van Mertens Optiek Oogmerk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mertens Optiek Oogmerk is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mertens Optiek Oogmerk, company assigned to the tax number BE06664550781. The company Mertens Optiek Oogmerk is located at the address: Leuvensestraat 1; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Optical instruments. List of products are Opticians - Retail; Contact lenses; Thermometers.
The main activity of Mertens Optiek Oogmerk is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mertens Optiek Oogmerk is not available. You also can look at reviews of Mertens Optiek Oogmerk, open positions, location of Mertens Optiek Oogmerk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mertens Optiek Oogmerk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mertens Optiek Oogmerk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mertens Optiek Oogmerk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mertens Optiek Oogmerk, employees, financial statistics.