DRESEN OPTIEK BVBA

Contactgegevens DRESEN OPTIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRESEN OPTIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRESEN OPTIEK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaanderenstraat 10; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 42 37 (+32-059 70 42 37) 059 70 42 37 (+32-059 70 42 37)

Fax (fax): +32 (83) 821-83-13 +32 (83) 821-83-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRESEN OPTIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRESEN OPTIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRESEN OPTIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRESEN OPTIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRESEN OPTIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRESEN OPTIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRESEN OPTIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRESEN OPTIEK BVBA
Products information DRESEN OPTIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02833068847
Ondernemingsnummer: 9269683837
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Opticians - Retail

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRESEN OPTIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for DRESEN OPTIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRESEN OPTIEK BVBA
Addition kinds of activities for DRESEN OPTIEK BVBA

328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
44820000. Ferries | Ferries

Werken bij DRESEN OPTIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRESEN OPTIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRESEN OPTIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRESEN OPTIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van DRESEN OPTIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DRESEN OPTIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRESEN OPTIEK BVBA. Laat een reactie achter voor DRESEN OPTIEK BVBA. DRESEN OPTIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRESEN OPTIEK BVBA. Leave a respond for DRESEN OPTIEK BVBA. DRESEN OPTIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRESEN OPTIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten DRESEN OPTIEK BVBA
Location of DRESEN OPTIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of DRESEN OPTIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRESEN OPTIEK BVBA DRESEN OPTIEK BVBA: Vandemoortele Lieven NV | Eloy & Fils SA | KINET HENRI ET FREDERIC | Will-Pharma | KBMB NV

Other related companies as DRESEN OPTIEK BVBA: Vandemoortele Lieven NV | Eloy & Fils SA | KINET HENRI ET FREDERIC | Will-Pharma | KBMB NV

DRESEN OPTIEK BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRESEN OPTIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02833068847. Het bedrijf DRESEN OPTIEK BVBA bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 10; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Optical instruments. Lijst met producten zijn Opticians - Retail.
De hoofdactiviteit van DRESEN OPTIEK BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRESEN OPTIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRESEN OPTIEK BVBA, openstaande posities, locatie van DRESEN OPTIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRESEN OPTIEK BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRESEN OPTIEK BVBA, company assigned to the tax number BE02833068847. The company DRESEN OPTIEK BVBA is located at the address: Vlaanderenstraat 10; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Optical instruments. List of products are Opticians - Retail.
The main activity of DRESEN OPTIEK BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRESEN OPTIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of DRESEN OPTIEK BVBA, open positions, location of DRESEN OPTIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRESEN OPTIEK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRESEN OPTIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRESEN OPTIEK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRESEN OPTIEK BVBA, employees, financial statistics.